Tuotteet hakusanalla suklaa (20)

Petazeta Suklaapatukat

Petazeta Suklaapatukat

petazeta kasa poprockseja Petazeta on suklaalevy, joka saa sinut nauramaan. Se räjähtää suussa, kun annat sen hitaasti sulaa kielelläsi ja saattaa tuoda mieleesi lapsuutesi. Kupliva, innostava ja leikkisä samaan aikaan. Upea yhdistelmä hienointa sveitsiläistä maitosuklaata ja kasa petazeta (poprockseja).
Vuohenmaito Suklaa Tumma Maito 52% Venezuela - 12 levyä á 50g = 1 yksikkö; Minimimäärä tilaukselle 100 yksikköä

Vuohenmaito Suklaa Tumma Maito 52% Venezuela - 12 levyä á 50g = 1 yksikkö; Minimimäärä tilaukselle 100 yksikköä

Sveitsin ensimmäinen ja ainutlaatuinen vuohenmaidosta valmistettu suklaa, Max Felchlin AG:n ja Blüemlisberg AG:n suklaamanufaktuurista. Maku on tyylikäs, kevyt ja pyöreä jälkimaku. Näin esittäytyy kahden innovatiivisen yrityksen uusin suklaaluomus Sveitsin sydämestä. Tutustu Blüemlisberg-suklaan ainutlaatuiseen aromiin. Valmistettu onnellisten Keski-Sveitsin vuohien maidosta. Nauti vertaansa vailla olevasta ja vastustamattomasta herkusta. Arvokkaat nautintomomenteet, jotka jäävät mieleesi positiivisina muistoina. Aromaprofiili Dark Milk Blüemlisberg 52% Venezuela: Kaakaota, jossa on kevyt kahvin aromi ja voimakas maitomainen jälkimaku.
Suklaamuotit

Suklaamuotit

Leipomo- ja ravintolatekniikan toimittajasi Sveitsin suurimpana leipomo- ja ravintolatekniikan kokonaisratkaisujen tarjoajana tarjoamme sinulle kaiken, mitä tarvitset päivittäisessä työssäsi: koneet, laitteet, välineet, kone- ja laitehuollon sekä erityispalvelut. Voit myös ostaa kätevästi verkkokaupassamme. Vakuutu korkealaatuisesta valikoimastamme. Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä - odotamme innolla puheluasi!
Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Kurkumalla - Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Kurkumalla.

Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Kurkumalla - Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Kurkumalla.

Erityinen sveitsiläinen suklaa kurkumalla pakattuna ylelliseen pakkaukseen.
Hillopata | Suklaan temperointiyksikkö - Lämpöjärjestelmä hilloille ja marmeladeille | Suklaan temperointiyksikkö

Hillopata | Suklaan temperointiyksikkö - Lämpöjärjestelmä hilloille ja marmeladeille | Suklaan temperointiyksikkö

Hillo- ja marmeladikeitin KASAG-hillo- ja marmeladikeitin käytetään teollisilla leivontalinjoilla hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Hillat tai marmeladit siirretään pumpulla kuumennettuja putkia pitkin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat. Suklaan temperointiyksikkö KASAGin temperointiyksikköä käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, koostumuksen ylläpitämiseen ja tuotantoprosessien optimointiin suklaan kanssa.
Puhallusletku

Puhallusletku

Täyttämisen ja tyhjentämisen yhteydessä syntyvä pöly (esim. Big-Bagien kohdalla) voidaan estää käyttämällä paisutuskumiputkia / paisutuskumiholkkeja / paisutuskumikiinnikkeitä. Paisutuskumiholkkien / paisutuskumiputkien / paisutuskumikiinnikkeiden saumat valmistuksessa käsitellään yleisesti molemmilta puolilta koneellisesti ja kuumavulkanisoidaan. Tämän seurauksena syntyy homogeenisia liitoksia, joissa materiaalin paksuus pysyy tasaisena. Paisutuskumiholkkeja voidaan valmistaa myös ilman ylä- ja alareunaa, vain venttiilialueella on pieni paksunnos. Te määrittelette, mitkä mitat paisutuskumiholkkeilla / paisutuskumiputkilla / paisutuskumikiinnikkeillä tulisi olla - standardimittoja ei ole. Vaatimusten mukaan on saatavilla erilaisia sopivia materiaaleja.
Maitosuklaadidipattajat

Maitosuklaadidipattajat

taucherli «maito» Venezuela 32 Juomashokki tikulla Taucherli on käsityönä valmistettu suuri praliini, joka on tehty äärimmäisellä huolella. "Maito" on klassikko taucherli-sarjassa. Vahva maku hienolla karamellimaisella vivahteella, puolimakea houkutus. Couverture Claire, jossa on 35% kaakaota Venezuelasta, tekee "maidosta" erityisen elämyksen. Tikun avulla taucherli sekoitetaan kuumaan maitoon, tarjoten uuden tavan nauttia kuumasta suklaasta. Kuumenna vain 2-3 dl maitoa 80°C:seen ja sekoita taucherli hitaasti. Sitten nautinto voi alkaa!
Tumma Suklaapatukat

Tumma Suklaapatukat

musta Luomu/Oikeudenmukainen tumma voimakas hienostunut tummat suklaalevyt valmistetaan käsityönä suurella rakkaudella ja pakataan suurimmalla huolellisuudella. Luomusuklaasta, joka on oikeudenmukaisesti kaupattua. Tähän viittaavat Bio Inspecta ja Max Havelaar -tunnukset. Tumma kuorrutus, jossa on 69 % kaakaota, voimakas maku ja hienostuneisuus. Rapsakka puraisu ja kermaisuus tuovat tumman suklaan täysin uuteen valoon.
Suklaa Dipperit Chili

Suklaa Dipperit Chili

taucherli «chili» Madagaskar 64 Kahvikuppi suklaata tikulla Taucherli on käsityönä huolellisesti valmistettu suuri praliini. "chili" on tulinen vaihtoehto taucherli-sarjassa! Hienostunut sekoitus kukkaista ja tulista chiliä lämmittää sinua kaksinkertaisesti. Tämä on herkku, joka on valmistettu 64 % kaakaosta Madagaskarin kuorrutuksessa. Tikun avulla taucherli sekoitetaan kuumaan maitoon, tarjoten uudenlaisen tavan nauttia kuumasta suklaasta. Kuumenna vain 2-3 dl maitoa 80 °C:seen ja sekoita taucherli hitaasti joukkoon. Sitten nautinto voi alkaa!
Suklaa La Donna Suklaapalat

Suklaa La Donna Suklaapalat

La Donna Vain naisille Vain naisille Suklaalevymme valmistetaan puhtaasti käsityönä suurella rakkaudella ja pakataan suurimmalla huolella. Maailman ensimmäinen suklaa "Vain naisille". Kolme tähteä saanut kokki Ferran Adriàn vadelmilla, käsin sokeroiduilla ruusunnupuilla ja parhailla piemonteselaisilla hasselpähkinöillä tämä suloinen maitosuklaa hurmaa kuin mikään muu. "La Donna" saa jokaisen naisen sydämen sulamaan ja viehättää ainutlaatuisesti. Vakuutu itse.
Suklaa KULTA Suklaapalat

Suklaa KULTA Suklaapalat

"Rahmtäfeli, Nidelzältli, isoäidin karamelli, tämä kultaan kastettu maailma, joka herättää kauneimmat lapsuusmuistot, halusimme tehdä käsin kosketeltavaksi Kultaa 31% -koostumuksella."
Suklaafondue

Suklaafondue

Suklaafondueitamme valmistetaan käsityönä suurella rakkaudella ja pakataan huolellisesti. Züriwerk (sosiaalinen instituutio) auttaa meitä suuresti täyttämään tämän Red Dot -palkitun purkin hienoimmalla sveitsiläisellä suklaalla. Ota aikaa nauttiaksesi mukavasta fondue-illasta kotona rakkaidesi kanssa ja dippaa makeita hedelmiä ja pähkinöitä sulaan suklaaseen. 100 % nautintoa kylminä talvipäivinä.
Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Rosmariinin ja Syötävien Kukkien Kanssa

Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Rosmariinin ja Syötävien Kukkien Kanssa

Erityinen sveitsiläinen suklaa rosmariiniöljyllä ja syötävillä kukilla, pakattu premium-pakkaukseen.
Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Vihreällä Spirulinalla - Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Vihreällä Spirulinalla

Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Vihreällä Spirulinalla - Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Vihreällä Spirulinalla

Erityinen sveitsiläinen suklaa vihreällä spirulinalla, pakattu eleganttiin pakkaukseen
Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Basilikalla

Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Basilikalla

Erityinen sveitsiläinen suklaa basilika eteerisellä öljyllä pakattuna hienoon pakkaukseen.
Valkoinen Suklaafondue

Valkoinen Suklaafondue

Valkoinen Suklaafondue
Vuohenmaito Suklaa Grand Cru 38% - 12 levyä á 50g = 1 yksikkö; Minimimäärä tilaukselle 100 yksikköä

Vuohenmaito Suklaa Grand Cru 38% - 12 levyä á 50g = 1 yksikkö; Minimimäärä tilaukselle 100 yksikköä

Sveitsin ensimmäinen ja ainutlaatuinen vuohenmaitosuklaa yhteistyössä suklaamanufaktuuri Max Felchlin AG:n ja Blüemlisberg AG:n kanssa. Maku on tyylikäs, kevyt ja pyöreä jälkimaku. Näin esittäytyy kahden innovatiivisen yrityksen uusin suklaaluomus Keski-Sveitsin sydämestä. Tutustu Blüemlisberg-suklaan ainutlaatuiseen aromiin. Valmistettu onnellisten keski-sveitsiläisten vuohien maidosta. Nauti vertaansa vailla olevasta ja vastustamattomasta herkusta. Ainutlaatuinen makuelämys, jossa Sveitsin Alpit tulevat olohuoneeseesi jokaisella suupalalla. Grand Cru Blüemlisberg 38% aromiprofiili: ainutlaatuinen vuohenmaito, kukkahunaja, kerma-karamelli, kaakao ja alppisuola.
Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Sinisellä Spirulinalla - Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Sinisellä Spirulinalla

Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Sinisellä Spirulinalla - Erityinen Sveitsiläinen Suklaa Sinisellä Spirulinalla

Erityinen sveitsiläinen suklaa sinisellä spirulinalla. Erittäin herkullista.
Hillokasari | Suklaakasari - uunikeittolinjojen käsittelyyn ja käyttöön

Hillokasari | Suklaakasari - uunikeittolinjojen käsittelyyn ja käyttöön

KASAG-hillokeuuni käytetään teollisilla uunikeittolinjoilla hillojen ja hyytelöiden valmistukseen. Hillo tai hyytelö siirretään pumpun avulla kuumiin jäykkiin putkiin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat. Suklaan lämmityslaitteisto KASAG-lämmityslaitteistoa käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, homogeenisuuden säilyttämiseen ja suklaata sisältävien tuotantoprosessien optimointiin.
Tumma Suklaafondue

Tumma Suklaafondue

Tumma Suklaafondue