petazeta
kasa poprockseja
Petazeta on suklaalevy, joka saa sinut nauramaan. Se räjähtää suussa, kun annat sen hitaasti sulaa kielelläsi ja saattaa tuoda mieleesi lapsuutesi. Kupliva, innostava ja leikkisä samaan aikaan.
Upea yhdistelmä hienointa sveitsiläistä maitosuklaata ja kasa petazeta (poprockseja).
Sveitsin ensimmäinen ja ainutlaatuinen vuohenmaidosta valmistettu suklaa, Max Felchlin AG:n ja Blüemlisberg AG:n suklaamanufaktuurista. Maku on tyylikäs, kevyt ja pyöreä jälkimaku. Näin esittäytyy kahden innovatiivisen yrityksen uusin suklaaluomus Sveitsin sydämestä. Tutustu Blüemlisberg-suklaan ainutlaatuiseen aromiin. Valmistettu onnellisten Keski-Sveitsin vuohien maidosta. Nauti vertaansa vailla olevasta ja vastustamattomasta herkusta. Arvokkaat nautintomomenteet, jotka jäävät mieleesi positiivisina muistoina.
Aromaprofiili Dark Milk Blüemlisberg 52% Venezuela: Kaakaota, jossa on kevyt kahvin aromi ja voimakas maitomainen jälkimaku.
Leipomo- ja ravintolatekniikan toimittajasi
Sveitsin suurimpana leipomo- ja ravintolatekniikan kokonaisratkaisujen tarjoajana tarjoamme sinulle kaiken, mitä tarvitset päivittäisessä työssäsi: koneet, laitteet, välineet, kone- ja laitehuollon sekä erityispalvelut. Voit myös ostaa kätevästi verkkokaupassamme. Vakuutu korkealaatuisesta valikoimastamme. Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä - odotamme innolla puheluasi!
Hillo- ja marmeladikeitin
KASAG-hillo- ja marmeladikeitin käytetään teollisilla leivontalinjoilla hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Hillat tai marmeladit siirretään pumpulla kuumennettuja putkia pitkin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat.
Suklaan temperointiyksikkö
KASAGin temperointiyksikköä käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, koostumuksen ylläpitämiseen ja tuotantoprosessien optimointiin suklaan kanssa.
Täyttämisen ja tyhjentämisen yhteydessä syntyvä pöly (esim. Big-Bagien kohdalla) voidaan estää käyttämällä paisutuskumiputkia / paisutuskumiholkkeja / paisutuskumikiinnikkeitä.
Paisutuskumiholkkien / paisutuskumiputkien / paisutuskumikiinnikkeiden saumat valmistuksessa käsitellään yleisesti molemmilta puolilta koneellisesti ja kuumavulkanisoidaan. Tämän seurauksena syntyy homogeenisia liitoksia, joissa materiaalin paksuus pysyy tasaisena.
Paisutuskumiholkkeja voidaan valmistaa myös ilman ylä- ja alareunaa, vain venttiilialueella on pieni paksunnos.
Te määrittelette, mitkä mitat paisutuskumiholkkeilla / paisutuskumiputkilla / paisutuskumikiinnikkeillä tulisi olla - standardimittoja ei ole.
Vaatimusten mukaan on saatavilla erilaisia sopivia materiaaleja.
taucherli «maito»
Venezuela 32
Juomashokki tikulla
Taucherli on käsityönä valmistettu suuri praliini, joka on tehty äärimmäisellä huolella.
"Maito" on klassikko taucherli-sarjassa. Vahva maku hienolla karamellimaisella vivahteella, puolimakea houkutus. Couverture Claire, jossa on 35% kaakaota Venezuelasta, tekee "maidosta" erityisen elämyksen.
Tikun avulla taucherli sekoitetaan kuumaan maitoon, tarjoten uuden tavan nauttia kuumasta suklaasta.
Kuumenna vain 2-3 dl maitoa 80°C:seen ja sekoita taucherli hitaasti. Sitten nautinto voi alkaa!
musta Luomu/Oikeudenmukainen
tumma voimakas hienostunut
tummat suklaalevyt valmistetaan käsityönä suurella rakkaudella ja pakataan suurimmalla huolellisuudella.
Luomusuklaasta, joka on oikeudenmukaisesti kaupattua. Tähän viittaavat Bio Inspecta ja Max Havelaar -tunnukset.
Tumma kuorrutus, jossa on 69 % kaakaota, voimakas maku ja hienostuneisuus. Rapsakka puraisu ja kermaisuus tuovat tumman suklaan täysin uuteen valoon.
taucherli «chili»
Madagaskar 64
Kahvikuppi suklaata tikulla
Taucherli on käsityönä huolellisesti valmistettu suuri praliini.
"chili" on tulinen vaihtoehto taucherli-sarjassa! Hienostunut sekoitus kukkaista ja tulista chiliä lämmittää sinua kaksinkertaisesti. Tämä on herkku, joka on valmistettu 64 % kaakaosta Madagaskarin kuorrutuksessa.
Tikun avulla taucherli sekoitetaan kuumaan maitoon, tarjoten uudenlaisen tavan nauttia kuumasta suklaasta.
Kuumenna vain 2-3 dl maitoa 80 °C:seen ja sekoita taucherli hitaasti joukkoon. Sitten nautinto voi alkaa!
La Donna
Vain naisille
Vain naisille
Suklaalevymme valmistetaan
puhtaasti käsityönä suurella rakkaudella
ja pakataan suurimmalla huolella.
Maailman ensimmäinen suklaa "Vain naisille".
Kolme tähteä saanut kokki Ferran Adriàn vadelmilla, käsin sokeroiduilla ruusunnupuilla ja parhailla piemonteselaisilla hasselpähkinöillä tämä suloinen maitosuklaa hurmaa kuin mikään muu. "La Donna" saa jokaisen naisen sydämen sulamaan ja viehättää ainutlaatuisesti.
Vakuutu itse.
"Rahmtäfeli, Nidelzältli, isoäidin karamelli, tämä kultaan kastettu maailma, joka herättää kauneimmat lapsuusmuistot, halusimme tehdä käsin kosketeltavaksi Kultaa 31% -koostumuksella."
Suklaafondueitamme valmistetaan käsityönä suurella rakkaudella ja pakataan huolellisesti.
Züriwerk (sosiaalinen instituutio) auttaa meitä suuresti täyttämään tämän Red Dot -palkitun purkin hienoimmalla sveitsiläisellä suklaalla.
Ota aikaa nauttiaksesi mukavasta fondue-illasta kotona rakkaidesi kanssa ja dippaa makeita hedelmiä ja pähkinöitä sulaan suklaaseen. 100 % nautintoa kylminä talvipäivinä.
Sveitsin ensimmäinen ja ainutlaatuinen vuohenmaitosuklaa yhteistyössä suklaamanufaktuuri Max Felchlin AG:n ja Blüemlisberg AG:n kanssa. Maku on tyylikäs, kevyt ja pyöreä jälkimaku. Näin esittäytyy kahden innovatiivisen yrityksen uusin suklaaluomus Keski-Sveitsin sydämestä. Tutustu Blüemlisberg-suklaan ainutlaatuiseen aromiin. Valmistettu onnellisten keski-sveitsiläisten vuohien maidosta. Nauti vertaansa vailla olevasta ja vastustamattomasta herkusta. Ainutlaatuinen makuelämys, jossa Sveitsin Alpit tulevat olohuoneeseesi jokaisella suupalalla.
Grand Cru Blüemlisberg 38% aromiprofiili: ainutlaatuinen vuohenmaito, kukkahunaja, kerma-karamelli, kaakao ja alppisuola.
KASAG-hillokeuuni käytetään teollisilla uunikeittolinjoilla hillojen ja hyytelöiden valmistukseen. Hillo tai hyytelö siirretään pumpun avulla kuumiin jäykkiin putkiin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat.
Suklaan lämmityslaitteisto
KASAG-lämmityslaitteistoa käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, homogeenisuuden säilyttämiseen ja suklaata sisältävien tuotantoprosessien optimointiin.