Erityisesti talvikuukausina se on erityisen suosittu: kuuma suklaa. Aika, jolloin valikoimassa oli vain yksi vaihtoehto, on kaukana takana. Yhä useammin kahvilat ja muut tarjoavat tänään lukuisia vaihtoehtoja. Erityisen kysytty on valkoisen suklaan tyyppi. Tämä syntyy yhdistämällä kaakaovoita, maitojauhetta ja sokeria, jotka kaadetaan kuuman maidon päälle. Kaakaovoin osuus on jopa 30 prosenttia ja
se antaa ainutlaatuisen maun. Tuokaa nyt vaihtelua ja yllättäkää asiakkaanne. Tarjoa heille juomapulveria valkoisen suklaan tyypissä parhaalla laadulla. Yhdessä kanssanne löydämme teidän vaatimuksiinne sopivan tuotteen. Kehitämme mielellämme myös teidän yksilöllisen toive-tuotteenne – perustuen vankkaan markkinatuntemukseen ja tiiviiseen yhteistyöhön kanssanne.
Sertifioitu reiluus
Kuten kaikissa tuotteissamme, käytämme myös valkoisen suklaan juomapulverissa ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita – ...
Haluatko tarjota asiakkaille erityisen intensiivistä kaakaon makua? Silloin juomashokolaadi on juuri oikea valinta. Toisin kuin muut kaakaopitoiset juomat, juomashokolaadijauhe koostuu vähintään 25 prosentista aitoa kaakaota, joten se maistuu suklaisemmalta kuin useimmat muut kaakaokohteet.
Juomashokolaadissa on kaksi eri komponenttia: sokeria ja kaakaota, jossa on 20–22 prosenttia rasvaa. Vaihtoehtona tarjoamme myös vähärasvaista juomashokolaadia, jossa kaakaota on vain 10–12 prosenttia rasvaa. Tässä päätös on täysin makuasia. Riippumatta siitä, mitä vaatimuksia sinulla on tuotteellesi: toteutamme sen yhdessä kanssasi.
Sertifioitu kestävä juomashokolaadi
Kun puhutaan suklaasta, herää monia kysymyksiä kestävyydestä ja laadusta. Luovumme tietoisesti lisäaineista ja E-numeroista Private Label -tuotteissamme. Näin voit olla varma, että tarjoat asiakkaille sitä, mitä he toivovat: aitoa juomashokolaadia ilman turhia...
Suklaajauhe täysmaitojauheella – aiemmin myös "maitosuklaahippuina" tunnettu – on Schoppe Instant Beveragesin perinteinen tuote. Olemme valmistaneet korkealaatuista suklaajauhetta täysmaitojauheella vuodesta 1952 lähtien – ainutlaatuisessa tuotantoprosessissa, joka on pysynyt muuttumattomana ja tarjoaa ainutlaatuisen maun, joka on vakuuttanut asiakkaitamme ravintoloissa, kahviloissa, toimistokahvitarjoilussa ja vähittäiskaupassa jo vuosikymmenten ajan. Suklaajauheemme kaakaopitoisuus vaihtelee 24 ja 32 prosentin välillä. Se koostuu kolmesta komponentista: kaakaojauheesta, sokerista ja täysmaitojauheesta. Valmistuksessa kolme eri komponenttia sekoitetaan nestemäiseksi seokseksi, joka sitten sumutetaan kuivaksi ja viimeistellään erityisellä menetelmällä.
Automaateille ja käsivalmistukseen
Tutustu laajaan suklaajauhevalikoimaamme. Olipa kyseessä suklaajauhe automaatteihin, käsivalmistukseen tai annostelijakäyttöön: Tarjoamme sinulle...