Tuotteet hakusanalla suklaa (4)

Minttusuklaa

Minttusuklaa

Suklaaminttu on mielenkiintoinen minttulajike, koska siinä on todellinen suklaan maku. Sitä käytetään leivonnaisissa. Tämä minttulajike on voimakkaamman tuoksuinen kuin perinteinen vihreä minttu, jota käytetään mausteena ja lääkinnällisesti. Suklaaminttu on erityisen mielenkiintoinen keittiössä sen mentholisen suklaan maun vuoksi, joka muistuttaa kuuluisaa englantilaista suklaan makua.
Kaakaokreemi, extra virgin oliiviöljy ja hunaja 400 g.

Kaakaokreemi, extra virgin oliiviöljy ja hunaja 400 g.

Kaakaokreemi, extra-neitsytoliiviöljy ja hunaja 400 g. Ilman gluteenia. - Tarjous! Suklaa- ja hunajakreemi extra-neitsytoliiviöljyllä. Ilman säilöntäaineita, ilman väriaineita, ilman gluteenia, ilman palmuöljyä, ilman lisättyjä hydrattuja rasvoja. Kreemi valmistettu käsityönä, valmistettu Espanjassa. Lasipurkki 400 grammaa. Kreemi on ihanteellinen nautittavaksi aamiaisilla, välipaloilla, juhlapäivinä, syntymäpäivillä, tapahtumissa jne. Minimitilaus: yksi eurooppalainen lava. Verot eivät sisälly. Kysy tarjousta yhteystiedoista. Pyydämme välttämään välikäsiä ja uteliaita. Pyydämme myös välttämään naurettavia tinkimisvastatarjouksia. Tarjous vain ammattilaisille tukkumyyntiin kansallista jakelua, ravintoloita tai Horeca-kanavaa varten. Tarjous voi muuttua markkinatilanteen vuoksi ilman ennakkoilmoitusta. Asiakaspalveluaika: Maanantaista Perjantaihin. Aamuisin 8:00 - 14:00. Lisätietoja tai tilauksen tekemiseksi, ottakaa yhteyttä numeroon 643.90.83.25 tai sähköpostitse: info@importexportsouthbreeze.es
Sultanas - kookos ja kookossuklaa

Sultanas - kookos ja kookossuklaa

Makeinen, joka saadaan sekoittamalla marenkia, muffinitaikinaa ja raastettua tuoretta kookosta, kaikki paahdettuna uunissa ja suklaalla päällystettynä. Se on herkullinen ja kevyt makeinen, jossa kookos ja marenki korostuvat. Suositellaan kookoksen ystäville, varmasti tulee lisää.
Pestiños - Sokeri, hunaja tai suklaa

Pestiños - Sokeri, hunaja tai suklaa

Pestiño on yksi Andalusian perinteisimmistä makeisista, ja sen mainitsi jo Serafin Estébanez Calderón vuonna 1845 kokoelmassaan "Escenas Andaluzas". Se valmistetaan käsityönä ja kunnioittaen tämän herkullisen makeisen vanhaa reseptiä, joka on tehty jaloista raaka-aineista, ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ja noudattaen niitä laatustandardeja, joita pestiño-kaltaiselta makeiselta vaaditaan. Hyvän pestiñon, muiden asioiden ohella, tulee olla kerroksellinen ja murentua tai rikkoontua maistettaessa. Nauti pienestä mielihyvästä pestiñojemme kanssa ja nauti niistä perheesi ja ystäviesi kanssa.