Huomio, tämä tuote on addiktoiva!
Kestätkö nämä kevyesti paahdetut ja tummalla suklaalla sekä kaakaolla päällystetyt hasselpähkinät?
Tehdäksemme niistä vieläkin vastustamattomampia, olemme paahdaneet nämä pähkinät. Ne on sitten hienovaraisesti karamellisoitu ja päällystetty tummalla suklaalla. Kaakaon ripaus viimeistelee kokonaisuuden.
Suklaan makua ja rapeutta yhdistävät nämä pähkinät ovat luonnollinen ja herkullinen herkku.
Ainesosat: hasselpähkinät, tumma suklaa (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), sokeri, kaakaojauhe
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2624kJ / 634kcal, Rasvat 55g, joista tyydyttyneet rasvahapot 11g, Hiilihydraatit 15g, joista sokerit 12g, Proteiinit 13g, Suola 0,04g
Säilytettävä lämpöltä (16-20°C) ja kosteudelta suojattuna.
Nettopaino: noin 130g
Säilyvyysaika: 6 kuukautta
Tämä tyylikäs ja elegantti lahjapakkaus sisältää 16 pientä suklaakoruja, jotka ovat täydellisiä elegantin lahjan antamiseen!
Tämä korurasia sisältää 4 eri makua:
- LES CARMES: herkullinen yhdistelmä Occitanien vadelmaa ja rapeaa tummaa suklaata
- PALAWAN: luonteen yhdistelmä tummaa suklaata ja Kalamansi-sitruunaa, joka on erittäin maukas hedelmä Kaakkois-Aasiasta
- OUESSANT: ehdoton klassikko, joka yhdistää suklaan ja suolaisen voikaramellin
- MANGO LIMONE: hedelmäinen kohtaaminen eksoottisen mangon ja limetin maun välillä
* Näiden suklaiden värit voivat vaihdella, sillä käytämme vain luonnollisia ainesosia suklaidemme koristeluun.
Säilytä huoneenlämmössä (18° - 20°C). Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa.
Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2
Nettopaino (g): 110
Maître artisan chocolatier du val de marne vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Käsityösuklaan myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
Löydä 100 % Arabica -kahvin luonteenpiirteet, jotka ovat ikonisia Bacquié-kahveille, yhdistettynä tumman suklaan ja kaakaon intensiivisyyteen. Tämä vähän makea, sekä rapsakka että intensiivinen luomus täydentää espressoasi erinomaisesti.
Nämä kahvipavut voivat myös rikastuttaa jälkiruokiasi antamalla niille ripauksen täyteläisyyttä. Kokeile kokin ideaa: kahvimousse, jonka päällä on muutama suklaakahvipapu.
Ainesosat: 100 % Arabica -paahdetut kahvipavut, tumma suklaa (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), kaakaojauhe.
Ravintoarvot 100 g: Energia 449 kJ / 108 kcal, Rasvat 7,7 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 4,6 g, Hiilihydraatit 6,0 g, joista sokerit 5,2 g, Proteiinit 2,0 g.
Säilytysohjeet: Säilytä lämpöltä (16-18 °C) ja kosteudelta suojattuna.
Nettopaino: 130 g
Säilyvyysaika: 18 kuukautta
Kaakaon ystäville tämä pakkaus vie sinut vietnamilaisen kaakaon ainutlaatuiseen makuun.
Nämä kaakaopavut tulevat Mekongin delta-alueelta, maan eteläosasta. Ne on kerätty, fermentoitu kuuden päivän ajan ja sitten kuivattu luonnollisesti auringossa niin kauan kuin tarpeen.
Tämän jälkeen ne on paahdettu ja hieman karamellisoitu, jotta makeus yhdistyy näiden papujen ikonisiin makuihin.
Ainesosat: kaakaopavut – alkuperä Vietnam, sokeri.
Ravintoarvot (per 100g): Energia 2673kJ / 645kcal, Rasvaa 52g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 31g, Hiilihydraatteja 34g, joista sokereita 13g, Proteiinia 11g, Suolaa 0,03g.
Säilytettävä valolta ja kosteudelta suojattuna.
Nettopaino: noin 130g
Säilyvyysaika: 18 kuukautta
Tämä 41 % kaakaota sisältävä maitosuklaa on täydellinen leivonnaisten ja jälkiruokien valmistamiseen, antaen niille herkullisen sävyn.
Sen aromi ja maku kestävät suussa, mikä mahdollistaa suklaisesti ja maitomaisesti herkullisten makeisten valmistamisen.
Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, kaakaopavut, emulgointiaine: soijalesitiini (ei GMO), vanilja. Saattaa sisältää JÄLKIÄ pähkinöistä, seesamista, KANANMUNAA ja viljoja.
Ravintoarvot (per 100g): Energia: 2427 kJ / 579 Kcal; Rasvat: 39.7 g, joista tyydyttyneet rasvahapot: 23.8 g; Hiilihydraatit: 45.2 g, joista sokerit: 44.4 g; Kuitu: 3.7 g; Proteiini: 8.3 g; Suola: 0.21;
Nettopaino: 300 g;
Säilytettävä lämpöä ja kosteutta vastaan;
Parasta ennen: 12 kuukautta
Viite: MAITOSUKLAA LEIVONTAAN