Tuotteet hakusanalla suklaa (514)

Pehmeä Kuningas Nougat Pussi 100g

Pehmeä Kuningas Nougat Pussi 100g

Tutustu Nougat du Terroir -tuotteeseemme, jossa on Provencen manteleita ja laventelihunajaa. Paikalliset ainesosat intensiivisillä makuilla perinteistä ja herkullista pehmeää nougatia varten. Viite: 123211 Paino (kg): 0.1 Pakkaus: 24 ALV: 20.0%
Suklaatrufli - Royal

Suklaatrufli - Royal

Hienovarainen sekoitus tuoretta kermaa ja puhdasta suklaata.
Montélimar Nougat DUR Pussi 200g

Montélimar Nougat DUR Pussi 200g

Montélimarin kovaa nougatia 100 g, perinteinen nougat, jota arvostavat kuluttajat sen rapeuden vuoksi. Montélimarin Diane de Poytiers -kovan nougatin resepti on luotu perinteiden mukaisesti pääasiassa Provencen hunajasta, manteleista, pistaasipähkinöistä, sokerista, valkuaisista ja vaniljasta. Viite: 103252 PAINO (KG): 0.200 Pakkaus: 18 ALV: 20.0%
VALIKOIMA MAITO, TUMMA, VALKOINEN

VALIKOIMA MAITO, TUMMA, VALKOINEN

Sachet 100g 701 AS1 CC
Mustikka 135 - MUSTAT

Mustikka 135 - MUSTAT

Myrtille 135 - MUSTAT
Hasselpähkinäkahvi 169 - VALKOISET

Hasselpähkinäkahvi 169 - VALKOISET

Hasselpähkinäkahvi 169 - VALKOISET
Muffinit

Muffinit

Kaunis, hyvin pyöristetty ja runsas muffinssi. Maut: Luonnollinen, suklaa, sitruuna ja pistaasi. Muita makuja saatavilla pyynnöstä.
KÄSITYÖN MUSTAHERUKKASORBETTI - Les Fruitées

KÄSITYÖN MUSTAHERUKKASORBETTI - Les Fruitées

Mustaherukkasorbetti on jäätelökauden ehdoton suosikki. Sen vertaansa vailla oleva, erittäin hedelmäinen ja hapokas maku saa sinut värisemään. Se sopii erinomaisesti vaniljajäätelön tai muiden sorbettien, kuten marjasorbettien, kanssa. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan korkealaatuisia ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Aidon hyvän jäätelön ja sorbetin tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden Energia 557kJ / 132kcal, Rasvat 1,0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 29g, Joista sokerit 23g, Proteiinit 0g, Suola 0g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
KARAMELLIKUKAT - MUSTA TEETÄ - Teet

KARAMELLIKUKAT - MUSTA TEETÄ - Teet

Kiinalainen mustateeseos, jossa on karamellin makua ja kukkien terälehtiä. Ainesosat: Karamellimustatee ja kukkien terälehdet Tuoksu: Karamelli Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla Annostus ja suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 2g teetä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C Viite: CARAMEL & FLEURS Mustatee
Pehmeä Montélimar Nougat Metalli laatikko "N7" 175g

Pehmeä Montélimar Nougat Metalli laatikko "N7" 175g

Montélimarin pehmeä nougat-papillote. Valkoinen nougattimme on herkullinen sekoitus Provencen hunajaa, manteleita ja pistaasipähkinöitä. Perinteinen nougat valmistettu kattilassa keittämällä. Viite: 101471 PAINO (KG): 0.175 Pakkaus: 6 ALV: 20.0%
Maitosuklaa 6

Maitosuklaa 6

renne 18g S002
Levite Montélimar-nougatin, mantelien ja hunajan kanssa

Levite Montélimar-nougatin, mantelien ja hunajan kanssa

Uniikki resepti! Manteli- ja hunajalevitteemme Montélimar-nougatilla on hienovarainen sekoitus paahdettuja manteleitamme ja Montélimar-nougatia. Ilman palmuöljyä levitteemme on todellinen nautinto. Nougat'n aitous yhdistyy hunajan ja manteleiden makeuteen luoden sileän, herkullisen levitteen, jota voit nauttia ilman kohtuuden rajoja.
BREAKFAST BIO - MUSTA TEA - Teet

BREAKFAST BIO - MUSTA TEA - Teet

Mustatee, se on voimakasta aamiaiseksi ja voi nauttia maidon kera. Ainesosat: Mustatee Maku: Tanniininen Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla Suositeltu haudutusaika: Valmistaaksesi tämän herkullisen alkuperäisen mustateen, jotta se vapauttaa kaikki arominsa loistot, suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C. Viite: BREAKFAST BIO
Suklaaminttu Sokeri - 200g - Maustetut Sokerit

Suklaaminttu Sokeri - 200g - Maustetut Sokerit

Tutustu herkulliseen Choco Menthe -sokeriimme, joka on hieno yhdistelmä suklaisia ja raikkaita mintun makuja, jotka piristävät suosikkijälkiruokiasi ja juomiasi. Tämä maustettu sokeri on täydellinen lisäys resepteihisi, tuoden samalla vastustamattoman raikasta tunnetta. Tuotteen ominaisuudet: Paino: 200g Pakkaus: Uudelleen suljettava PET-purkki optimaaliseen tuoreuden ja aromin säilyttämiseen. Ainesosat: Raakasokeri, luonnollinen minttuaromi, kaakaojauhe. Käyttö: Ihanteellinen makeuttamaan kuumia juomia, ripottelemaan jälkiruokien päälle tai lisäämään leivontaresepteihisi suklaan ja raikkauden vivahteen. Viite:SUCRE00040B
Teurgoule (kaneli) CAB002 - KUORET

Teurgoule (kaneli) CAB002 - KUORET

Teurgoule (kaneli) CAB002 - KUORET
Mantelit 320 B - VALKOISET

Mantelit 320 B - VALKOISET

Mantelit 320 B - VALKOISET
Rapsakka Feuilletine 322 N - MUSTAT

Rapsakka Feuilletine 322 N - MUSTAT

Rapea Feuilletine 322 N - MUSTAT
Elysée Maitotabletti 36%

Elysée Maitotabletti 36%

Maustettu maitosuklaapatukka, jossa on 36 % kaakaota. Suklaan maku on voimakas kaakaon ja maidon yhdistelmä, jota korostaa ripaus karamellia ja paahteisia vivahteita. Tarjoaksemme poikkeuksellisia tuotteita, valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
Mantelit

Mantelit

Musta, maito, valkoinen valikoima 110g patukka 320 A CC
KÄSITYÖ YOGURT JÄÄTELÖ - Les Gourmandes

KÄSITYÖ YOGURT JÄÄTELÖ - Les Gourmandes

Jogurtti-jäätelö on ehdoton. Makea ja hieman hapokas, se yhdistyy upeasti sekä muiden sorbettien että kokonaisien tuoreiden hedelmien, kastikkeiden tai jopa keksejen kanssa. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai makuaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laitat siihen paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden: Energia 950kJ / 226kcal, Rasvat 6,5g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,6g, Hiilihydraatit 44g, Joista sokerit 36g, Proteiinit 0,8g, Suola 0,02g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Perinne

Perinne

9 ganaches + 9 praliineja Valikoima 10 tummaa, 7 maitoa, 1 valkoista 12,4 Kg 150
Mini Calissons 1,4kg BULK Flowpack taitettuna

Mini Calissons 1,4kg BULK Flowpack taitettuna

Provençelainen calissonimme on valmistettu perinteisellä kattilamenetelmällä. Löydä kaikki mantelin, sokeroidun melonin ja sokeroitujen appelsiininkuorien maut tässä soikeassa, teräväkärkisessä herkussa, jonka muoto tekee siitä ainutlaatuisen. Nautitaan kaikissa tilaisuuksissa! Viite: 307913 PAINO (KG): 1.4 Pakkaus: 1 ALV: 20.00%
suklaakauppa - Val de Marne

suklaakauppa - Val de Marne

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueelta vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliinisuklaista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille. Ota meihin yhteyttä vieraillaksesi suklaatehtaassamme.
Praliné Crêpe Dentelle 303

Praliné Crêpe Dentelle 303

Praliini pitsikreppi 303
Kanderoitu Inkivääri ja Tumma Suklaa - Herkut

Kanderoitu Inkivääri ja Tumma Suklaa - Herkut

Mehevät, suklaalla kuorrutetut, kandiset inkivääriviipaleet. Ainesosat: kandisoitu inkivääri (inkivääri, sokeri), tumma suklaa (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja) Ravintoarvot 100g kohden: Energia 1641kJ / 390kcal, Rasvat 13g, joista tyydyttyneet rasvahapot 7,6g, Hiilihydraatit 63g, joista sokerit 59g, Proteiinit 2,7g, Suola 0,03g Säilytettävä lämpöltä (16-20°C) ja kosteudelta suojattuna. Säilyvyysaika: 6 kuukautta Nettopaino: noin 150g
Rapea Feuilletine

Rapea Feuilletine

Musta, maito, valkoinen valikoima 110g patukka 322 A CC
Tumma Suklaa 6

Tumma Suklaa 6

Intensiivinen fondant 71% kaakaota & CBD 100g BLOT 100
KARAMELLI-BANANA JA PASSION-HEDELMÄ TÄYTETYT MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

KARAMELLI-BANANA JA PASSION-HEDELMÄ TÄYTETYT MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

Rapean tumman suklaan kuoren alla nämä pienet pääsiäismunat ovat täytetty herkullisella banaani- ja passionhedelmäkaramellilla. TÄTÄ TUOTETTA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta. Nettopaino (G): 130 Energia: 2163 kJ / 519 kcal Rasvat: 30 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 10,0 g Hiilihydraatit: 51 g Joista sokerit: 43 g Proteiinit: 8,3 g Suola: 0,11 g
Suklaan Temperointikone CHOCOTEMPER 5 5 KG

Suklaan Temperointikone CHOCOTEMPER 5 5 KG

Chocotemper Temperointikone 5.5 Kg Temperointikonetta on käytetty vain messuilla. Mitat: 480 x 460 x 620 Paino: 52 Kg Teho: 1,1 Kw