Tutustu Nougat du Terroir -tuotteeseemme, jossa on Provencen manteleita ja laventelihunajaa. Paikalliset ainesosat intensiivisillä makuilla perinteistä ja herkullista pehmeää nougatia varten.
Viite: 123211
Paino (kg): 0.1
Pakkaus: 24
ALV: 20.0%
Montélimarin kovaa nougatia 100 g, perinteinen nougat, jota arvostavat kuluttajat sen rapeuden vuoksi. Montélimarin Diane de Poytiers -kovan nougatin resepti on luotu perinteiden mukaisesti pääasiassa Provencen hunajasta, manteleista, pistaasipähkinöistä, sokerista, valkuaisista ja vaniljasta.
Viite: 103252
PAINO (KG): 0.200
Pakkaus: 18
ALV: 20.0%
Mustaherukkasorbetti on jäätelökauden ehdoton suosikki.
Sen vertaansa vailla oleva, erittäin hedelmäinen ja hapokas maku saa sinut värisemään. Se sopii erinomaisesti vaniljajäätelön tai muiden sorbettien, kuten marjasorbettien, kanssa.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan korkealaatuisia ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Aidon hyvän jäätelön ja sorbetin tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden
Energia 557kJ / 132kcal, Rasvat 1,0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 29g, Joista sokerit 23g, Proteiinit 0g, Suola 0g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Kiinalainen mustateeseos, jossa on karamellin makua ja kukkien terälehtiä.
Ainesosat: Karamellimustatee ja kukkien terälehdet
Tuoksu: Karamelli
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla
Annostus ja suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 2g teetä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C
Viite: CARAMEL & FLEURS Mustatee
Montélimarin pehmeä nougat-papillote. Valkoinen nougattimme on herkullinen sekoitus Provencen hunajaa, manteleita ja pistaasipähkinöitä. Perinteinen nougat valmistettu kattilassa keittämällä.
Viite: 101471
PAINO (KG): 0.175
Pakkaus: 6
ALV: 20.0%
Uniikki resepti! Manteli- ja hunajalevitteemme Montélimar-nougatilla on hienovarainen sekoitus paahdettuja manteleitamme ja Montélimar-nougatia. Ilman palmuöljyä levitteemme on todellinen nautinto.
Nougat'n aitous yhdistyy hunajan ja manteleiden makeuteen luoden sileän, herkullisen levitteen, jota voit nauttia ilman kohtuuden rajoja.
Mustatee, se on voimakasta aamiaiseksi ja voi nauttia maidon kera.
Ainesosat: Mustatee
Maku: Tanniininen
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla
Suositeltu haudutusaika: Valmistaaksesi tämän herkullisen alkuperäisen mustateen, jotta se vapauttaa kaikki arominsa loistot, suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C.
Viite: BREAKFAST BIO
Tutustu herkulliseen Choco Menthe -sokeriimme, joka on hieno yhdistelmä suklaisia ja raikkaita mintun makuja, jotka piristävät suosikkijälkiruokiasi ja juomiasi. Tämä maustettu sokeri on täydellinen lisäys resepteihisi, tuoden samalla vastustamattoman raikasta tunnetta.
Tuotteen ominaisuudet:
Paino: 200g
Pakkaus: Uudelleen suljettava PET-purkki optimaaliseen tuoreuden ja aromin säilyttämiseen.
Ainesosat: Raakasokeri, luonnollinen minttuaromi, kaakaojauhe.
Käyttö: Ihanteellinen makeuttamaan kuumia juomia, ripottelemaan jälkiruokien päälle tai lisäämään leivontaresepteihisi suklaan ja raikkauden vivahteen.
Viite:SUCRE00040B
Maustettu maitosuklaapatukka, jossa on 36 % kaakaota. Suklaan maku on voimakas kaakaon ja maidon yhdistelmä, jota korostaa ripaus karamellia ja paahteisia vivahteita. Tarjoaksemme poikkeuksellisia tuotteita, valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Jogurtti-jäätelö on ehdoton. Makea ja hieman hapokas, se yhdistyy upeasti sekä muiden sorbettien että kokonaisien tuoreiden hedelmien, kastikkeiden tai jopa keksejen kanssa.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai makuaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laitat siihen paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 950kJ / 226kcal, Rasvat 6,5g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,6g, Hiilihydraatit 44g, Joista sokerit 36g, Proteiinit 0,8g, Suola 0,02g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Provençelainen calissonimme on valmistettu perinteisellä kattilamenetelmällä. Löydä kaikki mantelin, sokeroidun melonin ja sokeroitujen appelsiininkuorien maut tässä soikeassa, teräväkärkisessä herkussa, jonka muoto tekee siitä ainutlaatuisen. Nautitaan kaikissa tilaisuuksissa!
Viite: 307913
PAINO (KG): 1.4
Pakkaus: 1
ALV: 20.00%
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueelta vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliinisuklaista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille. Ota meihin yhteyttä vieraillaksesi suklaatehtaassamme.
Rapean tumman suklaan kuoren alla nämä pienet pääsiäismunat ovat täytetty herkullisella banaani- ja passionhedelmäkaramellilla.
TÄTÄ TUOTETTA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA.
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa.
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta.
Nettopaino (G): 130
Energia: 2163 kJ / 519 kcal
Rasvat: 30 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 10,0 g
Hiilihydraatit: 51 g
Joista sokerit: 43 g
Proteiinit: 8,3 g
Suola: 0,11 g