Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Energisoiva pallo, täydellinen ennen tai jälkeen urheilun, vaelluksella tai välipalaksi klo 10.
Taateleita, mantelijauhetta, granolaa, maapähkinävoita, makeuttamatonta kaakaopulveria, kookoshiutaleita.
Myydään 3 kappaleen pakkauksissa, noin 50-60 g per energiapallo.
Rikas kuitujen ja hiilihydraattien lähde.
Tämä fudge- ja suklaakakku on todellakin tarkoitettu oikeille suklaan ystäville! Neljä kerrosta ja fudge-kuorrutus tekevät tästä kakusta herkullisen, täyteläisen, kuitenkaan liian makean. Tarjoile sen kanssa pallo jäätelöä tai kermavaahtoa tai yksinkertaisesti hyvän kupin kahvia tai teetä!
THCFREI Ei narkotisoivaa vaikutusta
Valmistettu EU:ssa
Ainesosat sokeri, glukoosisiirappi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, CBD-uute, aromit, väriaine E101, E132.
CBD-tyllipops Skunk Energinen maku. Laitteen mukaan.
Tilaa tämä tuote ja ansaitse 1 piste!
Sisältö: 18g per tyllipops
Silkkisekoitetoppi
Tilava toppi maksimaaliseen mukavuuteen
Valmistettu Ranskassa
Luomuksemme on toteutettu parhaalla ranskalaisella osaamisella ja ne vastaavat markkinoiden nykytrendejä.
Lisätietoja varten voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse esson.madeinfrance@gmail.com tai puhelimitse +33665682536
Pariisin suklaamessuilla, jossa loin tilaisuutta varten granolaa kaakaonibseillä, ja hyviä uutisia, siitä on vielä vähän jäljellä!!
Maissikukkaset, kookosöljy, agavesiirappi, mantelit, chia, kurpitsa, seesami, kaakaonibs.
Aerosoli one shot Digrain välitön isku 150ml. Tappaa hyönteisiä radikaalisti, kuten torakoita, sängynpunkkeja, hämähäkkejä, kirppuja…). Erittäin tehokas nopeilla tuloksilla.
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynti käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
Kaikki Les folies de Nicole -brändin valitut tuoksut ovat ilman CMR-yhdisteitä.
100% kasvisvaha: soijavaha
Raaka-aineet eivät ole eläinkokeita.
Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.
Käyttöohjeet ja varotoimet:
Ensimmäisellä käyttökerralla anna kynttilän palaa, kunnes vaha on täysin sulanut pinnalta.
Tuoksukynttiläsi sydämen tulee olla noin 0,8 cm pitkä, leikkaa se tarvittaessa.
Aseta kynttilä tasaiselle pinnalle ja suojaisiin paikkoihin, jotta vältät tulipalovaarat.
Kynttilä tulee pitää lasten ja eläinten ulottumattomissa.
Älä koskaan jätä kynttilää valvomatta.
Varmista aina, että se on kaukana syttyvistä esineistä.
Kaikki mallit ovat ainutlaatuisia, joten kuvat eivät ole sitovia.
Värit ja lopputulokset voivat vaihdella hieman kynttilästä toiseen.
Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa Ile de France CHOCOLATS JANIN
Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa vuodesta 1960. Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla jo kolmannessa sukupolvessa. Yksi Ile-de Francen viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista.
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista… Myynti käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat…) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
Käsintehtyjen suklaatuotteiden myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat ...) ja räätälöityjen suklaiden valmistus yrityksille. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tietoa räätälöidyistä suklaateoksistamme ja tutustu yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin suklaatarjouksiimme.
Meillä on varastossa Nutellaa 1 kg ja 750 g sekä yksityishenkilöille että ammattilaisille, ja käyttöpäivämäärä on 24.11.2024 asti.
Pakattu 588 purkkiin per lava 1 kg:lle ja 768 purkkiin 750 g:lle.
Alkuperä: Ranska
Minimitoimitus on yksi lava per tilaus.
Puhdas 70% Tumma Kaakao
Kaakao 45% Maitoa
Kaakao (Ghana, RD, Madagaskar ...)
Ilman lisäaineita tai säilöntäaineita.
MYYNTI Vain tilauksesta ja varauksesta.