Tuotteet hakusanalla suklaa (8)

Kaakaovoi suklaan valmistukseen

Kaakaovoi suklaan valmistukseen

Kaakaovoi on tulos kaakaomassan (tai nesteen) puristamisesta erittäin korkealla paineella. Kun kaakaovoi on kerätty nestemäisessä tilassa, se pakataan 25 kg:n pahvilaatikoihin ja jäähdytetään kuljetettavaksi asiakkaillemme. Kaakaovoi pysyy kiinteänä 27 °C:n lämpötilassa, mutta alkaa sulaa 27,7 °C:ssa ja sulaa täysin 35 °C:ssa. Kun kaakaomassaa puristetaan, kaakaovoi tulee ensin luonnollisessa tilassa, säilyttäen kaakaon täyden maun. Lisäprosessi suoritetaan hajustamattoman kaakaovoin saamiseksi, jotta sitä voidaan käyttää suklaan valmistuksessa vaikuttamatta suklaan hajuun ja makuun. Kaakaovoita käytetään suklaan valmistamiseen joko itsenäisesti tai sekoitettuna kaakaomassaan. Ruokakäytön lisäksi kaakaovoita käytetään lääketeollisuudessa ja kosmetiikkatuotteissa sen antioksidanttisten ominaisuuksien ja voitelevan luonteen vuoksi.
Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Tumma ruskea

Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Tumma ruskea

Kaakaojauhe on ravinteikas ruoka, joka sisältää samanaikaisesti runsaasti kaloreita, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja. Kaakaojauhe sisältää myös tietyn määrän alkaloidia, teobromiinia ja teiniä. Niiden tehtävä on laajentaa verisuonia ja edistää verenkiertoa. Kaakaotuotteet ovat erittäin hyödyllisiä ihmisen terveydelle. Tuotenumero: GMKOS-39011-GP Väri: Tumma ruskea Rasvapitoisuus %: 10 – 12 PH: 7.4 – 7.8 Hienous: 99.5 min Kosteus (%): 5.0 max
Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Tumma ruskea

Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Tumma ruskea

Kaakaojauhe on ravinteikas ruoka, joka sisältää samanaikaisesti runsaasti kaloreita, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja. Kaakaojauhe sisältää myös tietyn määrän alkaloidia, teobromiinia ja teiniä. Niiden tehtävä on laajentaa verisuonia ja edistää verenkiertoa. Kaakaotuotteet ovat erittäin hyödyllisiä ihmisen terveydelle. Tuotenumero: AMKOS-39011-AP Väri: Tumma ruskea Rasvapitoisuus %: 10 – 12 PH: 7.4 – 7.8 Hienous: 99.5 min Kosteus (%): 5.0 max
Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Vaalea ruskea

Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Vaalea ruskea

Kaakaojauhe on ravinteikas ruoka, joka sisältää samanaikaisesti runsaasti kaloreita, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja. Kaakaojauhe sisältää myös tietyn määrän alkaloidia, teobromiinia ja teiniä. Niiden tehtävä on laajentaa verisuonia ja edistää verenkiertoa. Kaakaotuotteet ovat erittäin hyödyllisiä ihmisen terveydelle. Tuotenumero: GMKOS-25011-GP Väri: Tumma ruskea Rasvapitoisuus %: 10 – 12 PH: 6.8 – 7.2 Hienous: 99.5 min Kosteus (%): 5.0 max
Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Musta

Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Musta

Kaakaojauhe on ravinteikas ruoka, joka sisältää samanaikaisesti runsaasti kaloreita, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja. Kaakaojauhe sisältää myös tietyn määrän alkaloideja, teobromiinia ja teiniä. Niiden tehtävä on laajentaa verisuonia ja edistää verenkiertoa. Kaakaotuotteet ovat erittäin hyödyllisiä ihmisen terveydelle. Tuotenumero: GMKOS-96011-GP Väri: Musta Rasvapitoisuus %: 10 – 12 PH: 8.0 – 8.6 Hienous: 99.5 min Kosteus (%): 5.0 max
Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Musta

Alkaloitu kaakaopulveri 10/12% - Musta

Kaakaojauhe on ravinteikas ruoka, joka sisältää samanaikaisesti runsaasti kaloreita, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja. Kaakaojauhe sisältää myös tietyn määrän alkaloideja, teobromiinia ja teiniä. Niiden tehtävä on laajentaa verisuonia ja edistää verenkiertoa. Kaakaotuotteet ovat erittäin hyödyllisiä ihmisen terveydelle. Tuotenumero: GMKOS-96011-G Väri: Musta Rasvapitoisuus %: 10 – 12 PH: 7.7 – 9.3 Hienous: 99.0 min Kosteus (%): 5.0 max
Kaakaolikööri (kaakaomassa)

Kaakaolikööri (kaakaomassa)

Kaakaomassa (tunnetaan myös nimellä kaakaoliemi) on perusainesosa kaikessa suklaan valmistuksessa. Se on ensimmäinen nestemäinen tuote, joka saadaan kaakaopapujen puristamisesta. Kaakaomassa on sekä kaakaovoiteen että kaakaopulverin lähde. Fermentoinnin jälkeen kaakaopavut käyvät läpi korkean lämpötilan käsittelyn mikronisoijan avulla, mikä aiheuttaa kuoren erottumisen papuista. Tämän jälkeen kaakaopavut murskataan ja puhdistuskonetta käytetään kuoren poistamiseen, jolloin kerätään vain kaakaopavut. Paahdon jälkeen pavut jauhetaan ja käsitellään kaakaomassaksi.
Kaakaokakku

Kaakaokakku

Kun kaakaoliemi on puristettu ja kaakaovoi on uutettu, jäljelle jää kaakaokakku, joka on kiinteä pyöreä pala. Kakku murretaan sitten paloiksi, jotta saadaan murennettu kaakaokakku, joka sitten jauhetaan kaakaopulveriksi.