Kattava linjojen jakelu ja asennus suklaa- ja makeisteollisuudessa ympäri maailmaa. Erityisesti teollinen täydellinen päällystyslinja. Espanjalainen kumppanimme on viittaus koneista ja tarvikkeista suklaan käsittelyyn kaikissa muodoissaan: makeiset, tabletit, tryffelit, patukat, asiakaskohtaisella, käytännöllisellä, joustavalla, helppokäyttöisellä ja tehokkaalla teknologiolla. Temperointikoneet, päällystyskoneet ja niiden tarvikkeet suklaan päällystämiseen ja muottaukseen, jotka mahdollistavat makeisten, pralineiden, napolitainien, suklaapatukoiden, tryffelien ja tyhjien muottien valmistamisen, ovat ihanteellinen ratkaisu pralineiden, myslipatukoiden, riisikakkujen, leivonnaisten, keksejen... suklaan jäähdytystunneli päällystys- tai muottauslinjalla makeisille ja tableteille, päällystyskone purukumille ja tikkareille. Täydellinen avaimet käteen -automaattinen päällystysastia räätälöitynä. Muotoilulinja suklaapaloille ja linsseille sekä figuureille...
Itämainen herkku, joka on valmistettu seesaminsiemenistä, monista hyödyistä ja suklaan hienosta mausta.
Ainesosat: Seesamipasta, sokeri, glukoosisiirappi, kaakaojauhe
Parasta ennen: 3 vuotta valmistuspäivästä.
Tarkoitus: suoraan kulutettavaksi tai levitettäväksi
Ravintoarvo: 536 Kcal/100g
Yksikkö: 200 ja 350g
Itämainen herkku, joka perustuu seesaminsiemeniin, monine hyötyineen ja suklaan hienostuneella maulla.
Suklaahalva, joka on valmistettu huolellisesti valituista seesaminsiemenistä ja kaakaojauheesta, voidaan nauttia milloin tahansa päivän aikana. Se on makeinen, jota voi nauttia eri tavoin, mihin aikaan päivästä tahansa.
Ainesosat: Seesampasta, sokeri, glukoosisiirappi, kaakaojauhe
Parasta ennen: 3 vuotta valmistuspäivästä
Tarkoitettu käyttö: suoraan nautittavaksi tai levitettäväksi
Ravintoarvo: 536 Kcal/100g
Tuotteen kanssa kosketuksessa oleva pakkaus: Metallirasia tai alumiinirasia tai polypropeenista valmistetut laatikot, astiat ja ämpärit.