Tuotteet hakusanalla suklaabazaarit (8)

Suklaasydämiä Eri Väreissä

Suklaasydämiä Eri Väreissä

Suklaasydämiä eri väreissä ja räätälöidyissä pakkauksissa
Tuoreet Kahvipavut

Tuoreet Kahvipavut

Tuore kahvipapu tarkoittaa kahvipapuja, jotka on paahdettu äskettäin ja jotka ovat valmiita jauhettavaksi ja uutettavaksi kahvin valmistamiseksi. Nämä pavut säilytetään kokonaisina tuoreuden ylläpitämiseksi ja aromien sekä makujen säilyttämiseksi jauhamiseen asti.
käsintehty suklaan myynti - Val de Marne

käsintehty suklaan myynti - Val de Marne

CHOCOLATS JANIN, käsityömakeisliike, CHOCOLATIERS BOISSY St LEGER (94). Käsityöläissuklaantekijät vuodesta 1950. Toimitus koko Ranskaan.
Pussi pieniä tummaa suklaakiviä

Pussi pieniä tummaa suklaakiviä

Sachet 100g pieniä kiviä (10g) 208 NS1 CC
KÄSITYÖSUKLAATA - HUIPPULUOKKA

KÄSITYÖSUKLAATA - HUIPPULUOKKA

CHOCOLATS JANIN on hienostunut valikoima käsintehtyä suklaata. Herkkukori käsintehtyä suklaata yrityksille, käsintehtyä suklaata yritysseminaarille. Soita 01 45 99 26 39
taide-suklaantekijä - Île-de-France

taide-suklaantekijä - Île-de-France

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Tumma Suklaa 5

Tumma Suklaa 5

alkuperä St. Domingue 70% PP 220
Maitosuklaa 1

Maitosuklaa 1

pitsikreppi PP 216