Tuore kahvipapu tarkoittaa kahvipapuja, jotka on paahdettu äskettäin ja jotka ovat valmiita jauhettavaksi ja uutettavaksi kahvin valmistamiseksi. Nämä pavut säilytetään kokonaisina tuoreuden ylläpitämiseksi ja aromien sekä makujen säilyttämiseksi jauhamiseen asti.
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.