- Suklaa ruiskutetaan kuumana ja se on jaettava hyvin croissantin sisälle.
OMINAISUUDET KONEELLE:
- Tuotantolinja, joka koostuu kolmesta asemasta:
o Ruiskutin, jossa on kolme riviä suuttimia, jotta 27 croissanttia voidaan ruiskuttaa samanaikaisesti, ja jokaisessa suuttimessa on kolme neulaa, jotta tuote jakautuu hyvin.
o Geeli-asema, joka kyllästää croissantit geelillä.
o Yksikön ylle on asennettu nauha, jotta suklaapalat putoavat tuotteelle ja jäävät kiinni geelikermakerrokseen.
- Ruiskutuksen määrä ja nopeus säädetään näytöltä, mikä mahdollistaa tarkemman säädön.
- Ruiskutustyynyn ja geeliä käsittelevän tyynyn, joka koostuu naruista, välissä on siirtotyyny, jotta croissantit putoavat oikeaan asentoon ilman kääntymistä ja pinotaan geelikylvyn varten.
EDUT
- Automaattinen tuotanto suurten volyymien tuottamiseen.
- Kolme prosessia toteutetaan pienessä tilassa.