Tuotteet hakusanalla suklaabazaarit (32)

Suklaasydämiä Eri Väreissä

Suklaasydämiä Eri Väreissä

Suklaasydämiä eri väreissä ja räätälöidyissä pakkauksissa
Skotlantilainen suklaa

Skotlantilainen suklaa

skotlantilainen suklaa
Tuoreet Kahvipavut

Tuoreet Kahvipavut

Tuore kahvipapu tarkoittaa kahvipapuja, jotka on paahdettu äskettäin ja jotka ovat valmiita jauhettavaksi ja uutettavaksi kahvin valmistamiseksi. Nämä pavut säilytetään kokonaisina tuoreuden ylläpitämiseksi ja aromien sekä makujen säilyttämiseksi jauhamiseen asti.
Kuivatut Taatelit

Kuivatut Taatelit

Kuivatut taatelit, luonnollinen energian ja makeuden lähde.
käsintehty suklaan myynti - Val de Marne

käsintehty suklaan myynti - Val de Marne

CHOCOLATS JANIN, käsityömakeisliike, CHOCOLATIERS BOISSY St LEGER (94). Käsityöläissuklaantekijät vuodesta 1950. Toimitus koko Ranskaan.
Pussi pieniä tummaa suklaakiviä

Pussi pieniä tummaa suklaakiviä

Sachet 100g pieniä kiviä (10g) 208 NS1 CC
Suklaasydän

Suklaasydän

Suklaasydän pähkinöillä ja hedelmillä, pakattu sellofaanipussiin punaisella nauhaklipsillä Tuotetiedot: Suklaasydän pähkinöillä ja hedelmillä, pakattu sellofaanipussiin punaisella nauhaklipsillä ja yksilöllisellä mainoskortilla.; Sisältö: noin 80 g suklaasydäntä; Makuvalikoima: maitosuklaa, tumma suklaa tai valkosuklaa; Kalvo: läpinäkyvä
TUMMA Suklaa - Tipat

TUMMA Suklaa - Tipat

TUMMA Suklaa Täydellinen keksejä varten. AINEKSET: 0 VOIN SISÄLTÄÄ JÄLKIÄ PÄHKINÖISTÄ, GLUTEENISTA JA MAIDOSTA. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, 15–18 °C.
Pergamenttikupit suklaasta

Pergamenttikupit suklaasta

Pergamiinikapseli esimerkiksi tryffelien ja suklaakonvehtien suojaamiseen 26 x 17 mm. Saatavana 9 värissä.
CREMINO - RÄÄTÄLÖITÄVÄT SUKLAADET

CREMINO - RÄÄTÄLÖITÄVÄT SUKLAADET

CREMINO - RÄÄTÄLÖITÄVÄT SUKLAADET
Suklaakaramelli

Suklaakaramelli

Suklaakaramellimme valmistetaan käsityönä Pohjois-Ranskassa sijaitsevassa työpajassamme. Tämä äärimmäisen herkullinen versio on syntynyt yhdistämällä levitettävä karamellimme ja 55 % tumma suklaa Excellence. Aina vain enemmän makuja tässä suklaisessa versiossa! Ainesosat: Voita, Sokeria, Kermaa, 55 % tummaa suklaata
Mendiants Maitosuklaa 300g - Suklaauniversumi

Mendiants Maitosuklaa 300g - Suklaauniversumi

Ainesosat: maitosuklaa 36% (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi), kuivatut hedelmät (mantelit, hasselpähkinät, pistaasit, rusinat). Viite: CASLTMEND
Maitosuklaatabletti Alkuperä: Ghana 40% 80g - Suklaapatukka

Maitosuklaatabletti Alkuperä: Ghana 40% 80g - Suklaapatukka

Tämä Ghana-alkuperän maitosuklaakuorrute tarjoaa kauniita punamarjojen ja kastanjan makuja, jotka on kiedottu voimakkaaseen kaakaoseen ja keksimäisiin vivahteisiin. Koko - L 16 x P 8 x K 1,5 cm Määrä laatikossa:10 Minimimäärä tilaukselle:10 Minimimäärän tilauksen tyyppi:Yksikkö laatikossa Tuotenumero:TO-G Valmistusmaa:Ranska Esitilaus:Kyllä Myydyin:Ei Mukautus:Kyllä
Suklaa Karamelli

Suklaa Karamelli

Ainesosat: Sokeri, kaakao 25%, luonnollinen tärkkelys, dekstroosi, täysmaitojauhe, karamellin maku 0,8%, suola, guar-kumi [E412], ksantaanikumi [E415], luonnollinen karamelli, vanilliini. Allergiat: Saattaa sisältää jälkiä maidosta, gluteenista, pähkinöistä ja luonnollisista sulfiiteista alueen vuoksi. Valinta: Pussi - 500 g Energia: 403 Kcal / 1704 Kj Ravintoaineet: Per 100g Rasva: 5,9g Josta tyydyttyneitä: 3,6g Hiilihydraatit: 81,0g Josta sokereita: 57,9g Proteiinit: 6,4g Suola: 0,51g
Suklaa - pakatut suklaatuotteet

Suklaa - pakatut suklaatuotteet

merkittyjä tai merkitsemättömiä suklaatuotteita
Suklaa Fondant Karamellit

Suklaa Fondant Karamellit

Nauti herkullisista suklaatoffee-pusseistamme, joissa on CBD:tä.
Kaakaopulveri - KAAKAOPULVERI

Kaakaopulveri - KAAKAOPULVERI

Luonnollinen ja alkalisoitu 10/12% tai 20/22% rasvapitoisuus huippuluokan, sertifioiduista tuotantolaitoksista Toimitukset sisäisen reseptisi vaatimusten mukaan
Karamellit ja Värit

Karamellit ja Värit

Karamelliväri Fructo-Karamellisiirappi Karamellisokerisiirappi (Karamellisiirappi) Karamix Nopea Karamellisiirappi Maitokaramellijauhe Sokeriväri
Kaakaopavut - luonnolliset

Kaakaopavut - luonnolliset

Luonnolliset orgaaniset raakatummat kaakaopavut Nettopaino: 100 g Energiarvo per 100 g: 565 kcal Säilyvyysaika: 18 kuukautta
Kaakaouutteet

Kaakaouutteet

(Theobroma cacao -uutteet) Historiallisesta osaamisestamme kaakaopapujen valinnassa (Norsunluurannikko, Venezuela jne.) kehitetään ja tuotetaan täydellisiä linjoja kaakaouutteita, joiden aromiprofiilit ja fysikaalis-kemialliset ominaisuudet vastaavat kunkin markkinan vaatimuksia. Tuottajien kanssa hankkimamme taidot mahdollistavat meille räätälöidyn vastauksen, joka on mukautettu asiakkaidemme projektien teknologisiin, sääntely- ja markkinointirajoitteisiin. Liukoisen liuottimen uuttaminen: kaakaon konkreetteja ja absoluuttisia uutteita. Etyylialkoholin uuttaminen: kaakaon öljyresinät ja uutteet eri pitoisuuksilla. Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kaakaoinfuusiot. Alkoholipitoisuus: kaakaon alkoholaatit.
Leipomo-hiivojen valmistus

Leipomo-hiivojen valmistus

Kokenut valmistaja ja toimittaja, jolla on yli 30 vuoden luotettavan liikekumppanin maine
Piparkakkutalosekoitus

Piparkakkutalosekoitus

Seckauer Lebkuchen -talvimausteseos on suosittu lahja. Käsityönä valmistettu ja valituista raaka-aineista koostuva seos sisältää 7 eri makua, joten varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Nettopaino: 250 g tai 350 g | Parasta ennen: 180 päivää tuotannosta - säilytä huoneenlämmössä | Allergiset aineet: Gluteenia sisältävät viljat, maito, munat, soija tai soijatuotteet, pähkinät, SO2 ja sulfiitit Tuotenumero: 6300 / 6310 Täyttöpaino: 250 g / 350 g Laatumerkki: AMA-käsityösertifikaatti, leivontaperinne vuodesta 1660
Kaakaopavut

Kaakaopavut

Kaakaopavut
Lasten Suklaalahjakortit

Lasten Suklaalahjakortit

Lasten Suklaalahjakortit
KÄSITYÖSUKLAATA - HUIPPULUOKKA

KÄSITYÖSUKLAATA - HUIPPULUOKKA

CHOCOLATS JANIN on hienostunut valikoima käsintehtyä suklaata. Herkkukori käsintehtyä suklaata yrityksille, käsintehtyä suklaata yritysseminaarille. Soita 01 45 99 26 39
taide-suklaantekijä - Île-de-France

taide-suklaantekijä - Île-de-France

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Tumma Suklaa 5

Tumma Suklaa 5

alkuperä St. Domingue 70% PP 220
Maitosuklaa 1

Maitosuklaa 1

pitsikreppi PP 216
Banaanisuklaa

Banaanisuklaa

Ainesosat: Sokeri, kaakao 25%, luonnollinen tärkkelys, dekstroosi, täysmaitojauhe, suola, guar-kumi [E412], ksantaanikumi [E415], banaaniaromi. Allergiat: Saattaa sisältää jälkiä maidosta, gluteenista, pähkinöistä ja luonnollisista sulfiiteista alueen vuoksi. Valinta: Pussi - 500 g Energia: 406 Kcal / 1716 Kj Ravintoaineet: Per 100g Rasva: 6,9g Joista tyydyttynyttä: 4,5g Hiilihydraatit: 79,8g Joista sokereita: 54,2g Proteiinit: 6,1g Suola: 0,41g