Tuore kahvipapu tarkoittaa kahvipapuja, jotka on paahdettu äskettäin ja jotka ovat valmiita jauhettavaksi ja uutettavaksi kahvin valmistamiseksi. Nämä pavut säilytetään kokonaisina tuoreuden ylläpitämiseksi ja aromien sekä makujen säilyttämiseksi jauhamiseen asti.
Suklaasydän pähkinöillä ja hedelmillä, pakattu sellofaanipussiin punaisella nauhaklipsillä
Tuotetiedot: Suklaasydän pähkinöillä ja hedelmillä, pakattu sellofaanipussiin punaisella nauhaklipsillä ja yksilöllisellä mainoskortilla.; Sisältö: noin 80 g suklaasydäntä; Makuvalikoima: maitosuklaa, tumma suklaa tai valkosuklaa; Kalvo: läpinäkyvä
TUMMA Suklaa
Täydellinen keksejä varten.
AINEKSET: 0
VOIN SISÄLTÄÄ JÄLKIÄ PÄHKINÖISTÄ, GLUTEENISTA JA MAIDOSTA. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, 15–18 °C.
Suklaakaramellimme valmistetaan käsityönä Pohjois-Ranskassa sijaitsevassa työpajassamme. Tämä äärimmäisen herkullinen versio on syntynyt yhdistämällä levitettävä karamellimme ja 55 % tumma suklaa Excellence. Aina vain enemmän makuja tässä suklaisessa versiossa!
Ainesosat: Voita, Sokeria, Kermaa, 55 % tummaa suklaata
Tämä Ghana-alkuperän maitosuklaakuorrute tarjoaa kauniita punamarjojen ja kastanjan makuja, jotka on kiedottu voimakkaaseen kaakaoseen ja keksimäisiin vivahteisiin.
Koko - L 16 x P 8 x K 1,5 cm
Määrä laatikossa:10
Minimimäärä tilaukselle:10
Minimimäärän tilauksen tyyppi:Yksikkö laatikossa
Tuotenumero:TO-G
Valmistusmaa:Ranska
Esitilaus:Kyllä
Myydyin:Ei
Mukautus:Kyllä
Luonnollinen ja alkalisoitu
10/12% tai 20/22% rasvapitoisuus huippuluokan, sertifioiduista tuotantolaitoksista
Toimitukset sisäisen reseptisi vaatimusten mukaan
(Theobroma cacao -uutteet)
Historiallisesta osaamisestamme kaakaopapujen valinnassa (Norsunluurannikko, Venezuela jne.) kehitetään ja tuotetaan täydellisiä linjoja kaakaouutteita, joiden aromiprofiilit ja fysikaalis-kemialliset ominaisuudet vastaavat kunkin markkinan vaatimuksia. Tuottajien kanssa hankkimamme taidot mahdollistavat meille räätälöidyn vastauksen, joka on mukautettu asiakkaidemme projektien teknologisiin, sääntely- ja markkinointirajoitteisiin. Liukoisen liuottimen uuttaminen: kaakaon konkreetteja ja absoluuttisia uutteita.
Etyylialkoholin uuttaminen: kaakaon öljyresinät ja uutteet eri pitoisuuksilla.
Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kaakaoinfuusiot.
Alkoholipitoisuus: kaakaon alkoholaatit.
Seckauer Lebkuchen -talvimausteseos on suosittu lahja. Käsityönä valmistettu ja valituista raaka-aineista koostuva seos sisältää 7 eri makua, joten varmasti jokaiselle löytyy jotakin.
Nettopaino: 250 g tai 350 g | Parasta ennen: 180 päivää tuotannosta - säilytä huoneenlämmössä | Allergiset aineet: Gluteenia sisältävät viljat, maito, munat, soija tai soijatuotteet, pähkinät, SO2 ja sulfiitit
Tuotenumero: 6300 / 6310
Täyttöpaino: 250 g / 350 g
Laatumerkki: AMA-käsityösertifikaatti, leivontaperinne vuodesta 1660
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.