TUMMA Suklaa
Täydellinen keksejä varten.
AINEKSET: 0
VOIN SISÄLTÄÄ JÄLKIÄ PÄHKINÖISTÄ, GLUTEENISTA JA MAIDOSTA. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, 15–18 °C.
Suklaakaramellimme valmistetaan käsityönä Pohjois-Ranskassa sijaitsevassa työpajassamme. Tämä äärimmäisen herkullinen versio on syntynyt yhdistämällä levitettävä karamellimme ja 55 % tumma suklaa Excellence. Aina vain enemmän makuja tässä suklaisessa versiossa!
Ainesosat: Voita, Sokeria, Kermaa, 55 % tummaa suklaata
Tämä Ghana-alkuperän maitosuklaakuorrute tarjoaa kauniita punamarjojen ja kastanjan makuja, jotka on kiedottu voimakkaaseen kaakaoseen ja keksimäisiin vivahteisiin.
Koko - L 16 x P 8 x K 1,5 cm
Määrä laatikossa:10
Minimimäärä tilaukselle:10
Minimimäärän tilauksen tyyppi:Yksikkö laatikossa
Tuotenumero:TO-G
Valmistusmaa:Ranska
Esitilaus:Kyllä
Myydyin:Ei
Mukautus:Kyllä
(Theobroma cacao -uutteet)
Historiallisesta osaamisestamme kaakaopapujen valinnassa (Norsunluurannikko, Venezuela jne.) kehitetään ja tuotetaan täydellisiä linjoja kaakaouutteita, joiden aromiprofiilit ja fysikaalis-kemialliset ominaisuudet vastaavat kunkin markkinan vaatimuksia. Tuottajien kanssa hankkimamme taidot mahdollistavat meille räätälöidyn vastauksen, joka on mukautettu asiakkaidemme projektien teknologisiin, sääntely- ja markkinointirajoitteisiin. Liukoisen liuottimen uuttaminen: kaakaon konkreetteja ja absoluuttisia uutteita.
Etyylialkoholin uuttaminen: kaakaon öljyresinät ja uutteet eri pitoisuuksilla.
Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kaakaoinfuusiot.
Alkoholipitoisuus: kaakaon alkoholaatit.
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Käsin muotoillut täytetyt munat, joissa on sulavia ja rapeita manteli-pähkinäpraliineja.
Säilytä kuivassa ja viileässä (18°C) valolta suojattuna.
Keskimääräiset ravintoarvot / 100 g,
Energia-arvo, 527 kcal, 2204 kJ
Rasvat, 31,5
joista tyydyttyneet rasvahapot, 9,4
Hiilihydraatit, 50,0
joista sokerit, 47,0
Proteiinit, 8,1
Suola, 0,1
Määrä laatikossa: 4
Minimimäärä tilaukselle: 4
Minimitilausmäärän tyyppi: Yksikkö laatikossa
Tuotenumero: P-PN-A-P
Valmistusmaa: Ranska
Esitilaus: Kyllä
Myydyin: Ei
Personalisointi: Kyllä
Paino (lbs): 0.40
Pituus (tuumaa): 9.00
Leveys (tuumaa): 5.00
Korkeus (tuumaa): 20.50