Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueelta vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliinisuklaista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille. Ota meihin yhteyttä vieraillaksesi suklaatehtaassamme.
Uusi kaava ilman titaanidioksidia. Parannettu vakaus kaikilla vaahtojen pH-tasoilla. Valmis käytettäväksi kuuma kuorrutus valkosuklaan maulla, ihanteellinen jälkiruokiesi täydelliseen kuorruttamiseen ja koristeiden hyvään pitoon.
Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa Ile de France CHOCOLATS JANIN
Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa vuodesta 1960. Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla jo kolmannessa sukupolvessa. Yksi Ile-de Francen viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista.