Tuotteet hakusanalla suklaapäivä (7)

Tumma Suklaa 5

Tumma Suklaa 5

alkuperä St. Domingue 70% PP 220
TUMMA Suklaa - Tipat

TUMMA Suklaa - Tipat

TUMMA Suklaa Täydellinen keksejä varten. AINEKSET: 0 VOIN SISÄLTÄÄ JÄLKIÄ PÄHKINÖISTÄ, GLUTEENISTA JA MAIDOSTA. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, 15–18 °C.
Suklaakaramelli

Suklaakaramelli

Suklaakaramellimme valmistetaan käsityönä Pohjois-Ranskassa sijaitsevassa työpajassamme. Tämä äärimmäisen herkullinen versio on syntynyt yhdistämällä levitettävä karamellimme ja 55 % tumma suklaa Excellence. Aina vain enemmän makuja tässä suklaisessa versiossa! Ainesosat: Voita, Sokeria, Kermaa, 55 % tummaa suklaata
Suklaa Fondant Karamellit

Suklaa Fondant Karamellit

Nauti herkullisista suklaatoffee-pusseistamme, joissa on CBD:tä.
Suklaamousse

Suklaamousse

vohvelikermavaahto, joka on ultra pehmeä ja sulava, sen koostumus on mukautettu kasvojen iholle. Suklaavaahto täyttää sinut sekä koostumuksensa että tekstuurinsa, luonnollisen kaakaon tuoksunsa tai värinsä ansiosta, joka korostaa ihosi sävyä.
Kaakaouutteet

Kaakaouutteet

(Theobroma cacao -uutteet) Historiallisesta osaamisestamme kaakaopapujen valinnassa (Norsunluurannikko, Venezuela jne.) kehitetään ja tuotetaan täydellisiä linjoja kaakaouutteita, joiden aromiprofiilit ja fysikaalis-kemialliset ominaisuudet vastaavat kunkin markkinan vaatimuksia. Tuottajien kanssa hankkimamme taidot mahdollistavat meille räätälöidyn vastauksen, joka on mukautettu asiakkaidemme projektien teknologisiin, sääntely- ja markkinointirajoitteisiin. Liukoisen liuottimen uuttaminen: kaakaon konkreetteja ja absoluuttisia uutteita. Etyylialkoholin uuttaminen: kaakaon öljyresinät ja uutteet eri pitoisuuksilla. Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kaakaoinfuusiot. Alkoholipitoisuus: kaakaon alkoholaatit.
Kreemi

Kreemi

Viittaus, joka on yksi aktiivisimmista tuotteistamme! Olemme valinneet erityisiä kukkia tämän toteuttamiseksi, ja siihen käytettävä skuff on hitaasti lämmitetty, muotoiltu ja käsin valettu TempleBall-muotoon. Optimaalinen leikkauslämpötila 25-30 °C Leikkaus-/yksityiskohtaneuvo: Muotoile pieniä Templeball-palloja käsin huoneenlämmössä ja pakkaa sitten kasvipohjaiseen sellofaaniin. Rakennevaihtelu: Templeballin valmistuspäivämäärästä riippuen rakenne voi hieman muuttua ja kovettua; riittää, että lämmität sydäntä 25-30 °C:seen, jotta saat takaisin sopivan rakenteen yksityiskohtiin. SÄILYTYS Säilytyslaji: Ilmatiivis säilytys terpeenien säilyttämiseksi. Optimaalinen säilytyslämpötila: 15-20 °C Säilytyspaikka: Vältä valon, kosteuden, liian suurten lämpötilavaihteluiden sekä ilman altistumisen. Pääkanabinoidi: CBD Yhteensä 24,29% Pienempi kanabinoidi: CBG Yhteensä 0,40% Ulkonäkö: Tumma ruskea Rakenne: Pehmeä/Rasvainen Tuoteklassifikaatio: Kokoelma Suodatusverkko: 120 mikronia Puristuslaji: Käsin muotoiltu Pakkaus: 250 g Temple Ball kasvipohjaisessa sellofaanissa Peruslajike: Futura 75 Ranskalainen analyysilaboratorio: Test-CBD