Viininvalmistus
Kulttuuri raisonnée, manuaalinen lehtien poisto, vihreät sadonkorjuut. Viininvalmistus teräksisissä lämpötilasäädellyissä tankeissa. Maseraatio 15-20 päivää tankissa. Kypsytys uusissa tynnyreissä (100%) 12 kuukautta.
2016: Méd d’Or G & G 2019 / WINE ENTHUSIAST 90/100
"Rivière-perheen omistama, tämä viini kantaa 1500-luvun linnan omistajan nimeä. Valmistettu 90% merlotista, sen runsaat punamarja-aromit ovat pehmeitä."
JAMES SUCKLING 90/100
"Kirkkaat ja houkuttelevat vadelmat, joissa on grafiitin ja kiven vivahteita. Suussa on elegantti punaluumuinen ydin, jossa on hyvin kypsytetyt tanniinit."
2015: WINE ENTHUSIAST 90/100
"Tynnyrikypsytetty viini on tämän tilan huippuviini. Puu hallitsee edelleen tätä nuorta viiniä, vaikka mustia hedelmiä on myös runsaasti läsnä. Puu, kun se integroituu, rikastuttaa tätä kypsää viiniä tuoden esiin tiukan rakenteen.
Omistajat: Michele & Philippe Riviere
Sijainti: Sainte-Terren kylässä, Saint-Emilionin tuomiokunnan eteläpuolella
Pinta-ala: 2 Ha
Maaperä: savi-hiekka
Suuren halkaisijan tyhjennysputket
mahdollistavat säiliöiden tyhjentämisen
erittäin nopeasti, mikä vähentää
seisokkiaikoja.
Putket on varustettu virtaussäätöjärjestelmällä,
jonka avulla voidaan valita jopa 5
avautumistasoa, jotta halkaisijaa voidaan
säädellä tyhjennyksen aikana.