Valkoinen suklaapatukka 32% kaakaovoita. Intensiivinen maito, runsas kerma ja kohtuullisen makea. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Rapsakka hedelmäinen täyte, joka on valmistettu puhtaasta kaakaovoista koostuvasta valkosuklaasta, keksi- ja kuivattuja vadelmia. Sopii käytettäväksi täytteenä mousseissa, piirakoissa, eclaireissa, jäätelöissä ja suklaakonvehtien sisällä.
Ilman palmuöljyä. Luonnollisesti hedelmäinen ja luonnollisesti värjätty kasviuutteilla.
Edut: Valmiina käyttöön, nopea toteutus. Tämä täyte mahdollistaa moussejen tekstuurien yhdistämisen luomalla kontrastia: sulava mousse pehmeän keksin kanssa ja rapea täyte. Sopii pakastamiseen ja jäädyttämiseen, pysyy hyvin rapeana.
Sovellukset: Valmiina käyttöön. Tekstuurin pehmentämiseksi tuotetta voidaan lämmittää hetken mikroaaltouunissa ja levittää suoraan keksipohjan päälle. Käytetään täytteenä, levitetään suoraan rapea täyte keksipohjan tai piirakkapohjan tai choux-taikinan eclairien pohjan päälle. Suklaateollisuudessa suklaakonvehtien tai tryffelipallojen sisällä. Ravintoloissa jälkiruokaverreissä, tiramisussa ja lautasen koristeena.
Säilytys: Tuotteen säilyvyys riippuu säilytysolosuhteista, säilyy 12 kuukautta valmistuspäivästä. Alkuperäisessä, hyvin suljetussa pakkauksessaan, suojassa valolta, lämmöltä ja kosteudelta (10° - 25° C / RH Max 70%). Herkkä voimakkaille hajuille. Kulutettavaksi 3 viikkoa avauksen jälkeen.
Pakkaus: 1 kg ja 4 kg ämpäri.
Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Fourrage crispie riisi puffattu, karamelli ja valkoinen suklaakuorrutus puhtaasta kaakaovoista, jossa on ripaus rypsiöljyä rakenteen pehmentämiseksi.
Ilman palmuöljyä.
Edut: Tämä täyte mahdollistaa tekstuurien yhdistämisen jälkiruokien sisällä luomalla kontrastia: sulava mousse, pehmeä keksi ja crispie-täyte. Paahdettu puffattu riisi, joka on kapseloitu suklaaseen, ei kostu, se pysyy rapeana ja äänekkäänä, lähes räjähtävänä, ja tuo myös keveyden tuntua.
Sovellukset: Valmis käytettäväksi. Käytetään täytteenä jälkiruoissa ja perheenkokoisissa tai yksittäisissä jouluhalkoissa. Suklaateollisuudessa suklaakonvehtien tai tryffelipallojen sisällä. Ravintoloissa jälkiruokaverreissä, tiramisussa ja lautasdecoroinnissa. Rakenteen pehmentämiseksi tuotetta voidaan lämmittää hetken mikroaaltouunissa ja levittää suoraan keksipohjan päälle.
Säilytys: Tuotteen säilyvyys riippuu säilytysolosuhteista, säilyy 12 kuukautta valmistuspäivästä. Alkuperäisessä, hyvin suljetussa pakkauksessaan, suojassa valolta, lämmöltä ja kosteudelta (10° - 25° C / RH Max 70%). Herkkä voimakkaille hajuille. Kulutettavaksi 3 viikon kuluessa avaamisesta.
Pakkaus: 4 kg ämpäri.