Valkoinen suklaa on norsunluunvärinen makeinen, joka valmistetaan kaakaovoista. Se sisältää myös maitotuotteita, sokeria, lesitiiniä ja aromiaineita, mutta ei kaakaopulveria, toisin kuin muut suklaat.
Valkoinen suklaa on vaaleanivori värinen makeinen, joka valmistetaan kaakaovoista. Se sisältää myös maitotuotteita, sokeria, lesitiiniä ja aromia, mutta ei kaakaojauhetta, toisin kuin muut suklaat. Valkoinen suklaa on kauniin vaaleanivorin värinen makeinen. Sekä lapset että aikuiset arvostavat sitä, ja sen maku on makeampi ja kermaisempi kuin perinteisellä suklaalla. Sen alkuperä on Sveitsin Nestlé-tehtaissa. 1930-luvulla yritys halusi hyödyntää kaakaovoivarastoa, jota käytettiin perinteisen suklaan valmistukseen, sen sijaan että se olisi hukattu. Valkoista suklaata voidaan nauttia sellaisenaan levyinä, kaakaojauheena tai käyttää leivonnassa. Valkoisen suklaan edut Valkoista suklaata yhdistetään usein pieneen, makeaan herkkuun. Kuitenkin, toisin kuin yleisesti uskotaan, valkoisella suklaalla voi olla myös hyötyjä.
Ainesosat: valkoinen suklaa (kaakaota vähintään 28 %). Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, pistaasit 4 %, emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä. Valkoinen suklaa on vaaleanivori värinen makeinen, joka valmistetaan kaakaovoista. Se sisältää myös maitotuotteita, sokeria, lesitiiniä ja aromeja, mutta ei kaakaojauhetta, toisin kuin muut suklaat.
ainesosat valkoinen suklaa (kaakaota vähintään 28%) ainesosat sokeri, voi, kaakao, täysmaitojauhe, ruusupetaleita 2%. emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä. Valkoinen suklaa on vaaleanivori värinen makeinen, joka valmistetaan kaakaovoista. Se sisältää myös maitotuotteita, sokeria, lesitiiniä ja aromeja, mutta ei kaakaojauhetta, toisin kuin muut suklaat.