80 %:n heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 instant) tuotetaan makeasta herasta käyttäen edistynyttä matalalämpöistä ultrafiltraatioprosessia. Tämän vuoksi suurin osa proteiineista säilyy ehjänä. WPC sisältää noin 35–90 % maitoproteiinia. Tämä jauhe ei ole maustettu, joten siihen voidaan lisätä mitä tahansa makua tai aromia. WPC 80 Instantia käytetään jäätelöiden, jogurttien, juomien, lihatuotteiden ja pääasiassa urheiluravitsemuksen tuotannossa. Instant-konsentraatti liukenee helposti jopa kylmään veteen.
WPC 80 Instant on saatavilla 15/20/25 kg:n pakkauksissa tai "Big Bag" -pakkauksissa, jotka painavat 500-1000 kg.
WPC 80 Instantin keskimääräinen säilyvyysaika on noin 12 kuukautta.
Proteiinipitoisuus: min. 80 % Rasvapitoisuus: max. 8 % Tuhkapitoisuus: max. 3,5 %
Laatu: elintarvikkeille
Käsitelty kasvin osa: Hedelmät
Uutosaine: Etanoli & vesi
Kantaja: maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Lycium barbarum L.
Goji-marjojen katsotaan olevan rikkaita antioksidanteissa ja vitamiineissa, mikä antaa niille mahdollisia terveyshyötyjä.
Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltoherne
Peltohorsma
Afrikkalainen mustapapu
Elecampane
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaan
ORGAANINEN koivunlehti
ORGAANINEN brasilialainen manteli
ORGAANINEN nokkonen
ORGAANINEN parsakaali
ORGAANINEN chaga
ORGAANINEN klorella
ORGAANINEN karpalo
ORGAANINEN ohran ruoho
ORGAANINEN ginseng
ORGAANINEN greippi
ORGAANINEN lehtikaali
ORGAANINEN ruusunmarja
ORGAANINEN mustikka
ORGAANINEN piikkiputki
ORGAANINEN inkivääri
ORGAANINEN solmukelp
Transglutaminaasi on elintarvikelisäaine, se on entsyymi, joka muodostaa ristikkäisiä sidoksia proteiinimolekyylien välillä.
Pääasialliset tuotealueet, joissa käytetään Transglutaminaasia: lihatuotteet, makkara/ kinkkutuotteet, merenelävät, leipomotuotteet, maitotuotteet ja vegaanituotteet.
Transglutaminaasin käytössä on etuja:
* Parantaa lihan rakennetta ja sitoutumista lihapaloihin
* Vähentää fosfaattien määrää
* Vähentää vedenhukkaa kypsennysprosessien aikana
* Parantaa lopullista rakennetta vähäsuolaisissa tuotteissa
* Parantaa rakennetta ja elastisuutta
* Lisää geelin lujuutta, helpottaen proteiinin häviämistä
* Vähentää kumien ja gelatiinien määrää
jne.
Suurin sovellusalue on: lihatuotteet, maitotuotteet, merenelävät, leipomotuotteet, juusto/rahkatuotteet, vegaanituotteet.
PPSU (Polyfenyylisulfon) Elintarvikelaatu, FDA, myös teollisiin sovelluksiin kuten saumoihin ja liittimiin, läpinäkyvä, kaunis oma väri
PPSU Elintarvikelaatu, FDA, myös teollisiin sovelluksiin kuten saumoihin, liittimiin, läpinäkyvä, kaunis oma väri
Vuodesta 2016 olemme tuoneet tätä PPSU:ta Eurooppaan - soveltuu ruiskupuristukseen tai vastaaviin prosesseihin.
Saatavilla granuleina - myös PSU ja PES.
Puupelletti, jossa on tai ei ole lisäaineita, on puristettu raaka-aine, joka on normaalisti sylinterimäinen ja päädyt ovat rikkoutuneet. Sen pituus on tyypillisesti 5 mm - 40 mm ja halkaisija enintään 25 mm. Puupellettien kosteusprosentti on normaalisti alle 10 % ja niiden tuhkapitoisuus on enintään 3 %. Pellettiä tuotetaan yleensä pellettipuristimella.
Pellettien edut verrattuna halkopuihin tai puuhakkeeseen ovat muun muassa: mahdollisuus optimoida palamista tasaisen polttoaineen ansiosta, kuljetuskustannusten aleneminen lisääntyneen polttoaineen tiheyden vuoksi sekä lämpö- ja palamisominaisuuksien parantuminen.
Hankintatoimitukset mäntypelleteistä - EN Plus A1 -sertifikaatti
Korkealaatuista EN Plus A1 -sertifioitua mäntypelletia on saatavilla tukkumyyntinä. Puhtaasta männystä valmistettu pelletimme takaa tehokkaan polton minimoidulla tuhkan tuotannolla.
- Energiatehokkuus
- Ympäristöystävällinen
- Alhainen tuhka- ja kosteusprosentti
- Laatu kansainvälisten standardien mukaisesti
Ihanteellinen ratkaisu tukkumyyjille, jotka etsivät taloudellista ja ympäristöystävällistä lämmitystä.
EN plus A1 -sertifioidut korkealaatuiset Naturpellet-pellettit, valmistettu mäntypuusta ja pakattu täysin kierrätettyihin 15 kilon paperipusseihin, mikä tekee pelletistä täysin luonnollisen ja ekologisen.
Puristettu mäntysahanpuru ilman lisäaineita, lämmitysvoima 18,86 mj/kg, mekaaninen kestävyys 99 %, kosteusprosentti 3,2 %, jättäen tuhkaprosentiksi 0,19 %.
Clear WPI 90% on premium- laatua oleva heraproteiini-isolaatti, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista puhtautta ja kirkkautta. Tuote on peräisin korkealaatuisista maitolähteistä ja se käy läpi edistyneitä suodatusprosesseja epäpuhtauksien poistamiseksi ja 90 %:n proteiinipitoisuuden saavuttamiseksi. Sen läpinäkyvän ulkonäön ansiosta se on ihanteellinen kirkkaiden ja visuaalisesti houkuttelevien proteiinijuomien ja -lisäravinteiden valmistamiseen.
Muu nimi: Clear Whey Protein Isolate 90%
Erityis./ Puhtaus: 90 % (Muut eritelmät voidaan räätälöidä)
Ulkonäkö: Valkoinen jauhe
Päätoiminto: tukee lihaskasvua ja -korjausta
Testausmenetelmä: HPLC
Heraproteiini-isolaatti (WPI) saadaan poistamalla riittävästi ei-proteiinisia aineita herasta, jotta valmis kuiva tuote sisältää vähintään 90 % proteiinia kuivapainosta. Se tuotetaan kalvofiltrausprosesseilla ja/tai ioninvaihdolla. Heraproteiini-isolaatin happamuutta voidaan säätää lisäämällä turvallisia ja sopivia pH-säätöaineita. Meidän WPI ihmisten kulutukseen noudattaa kaikkia Euroopan unionin sääntöjä ja vaatimuksia.
Molkenproteiin Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla.
Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä.
MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee.
Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi.
Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista.
Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
Demineralisoitu herajauhe (DEMI) valmistetaan poistamalla osa mineraaleista nestemäisestä makeasta herasta. Tarkoituksesta riippuen käytetään monia yhdistettyjä tekniikoita: ioninvaihto, elektrodialyysi, ultrafiltraatio, mikrofiltraatio tai nanofiltraatio.
Foodcom S.A. tarjoaa laajan valikoiman demineralisoituja jauheita vaatimusten mukaan:
- 20 % demineralisoitu herajauhe - erinomainen täyteaine ilman liiallista suolaisuutta,
- 40 %, 50 % demineralisoitu herajauhe - suosituin suklaan ja leivonnaisten valmistuksessa,
- 70 % demineralisoitu herajauhe,
- 90 % demineralisoitu herajauhe.
Demineralisoitua herajauhetta (90 % demineralisointi) käytetään usein äidinmaidonkorvikkeiden valmistuksessa. Se mahdollistaa koostumuksen, joka on lähempänä äidinmaitoa.
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi.
Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.