• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • musteet

Tulokset hakusanalle

Musteet - Tuonti ja vienti

RanskaToulouse ja Keski-Pyreneet

Ranska

Europagesin varmentama

Orgaaninen mustavalkosinappimme sopii hyvin lihan, vihannesten tai vinaigrettesin kanssa. Se sopii myös erinomaisesti marinadeihin. Luonteikas sinappi, hieno ja voimakas mustan valkosipulin maku. Inspiroidu resepti-ideoistamme AINESOSAT Luomusinappi (luomusinapinsiemenet, luomuviinietikka, vesi, suola) 90 %. Luonnonmukainen musta valkosipuli Gersistä 10 %. SÄILYTYS Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Sulje purkki tiiviisti käytön jälkeen. Säilytä avattuna jääkaapissa ja käytä 90 päivän kuluessa.

Pyydä tarjous

Ranska

Europagesin varmentama

Herkullinen ja omaperäinen musta valkosipulikeksi jaettavaksi perheen ja ystävien kanssa. Käsintehty resepti, joka on luotu yhteistyössä Carrément Bon -keksitehtaan kanssa. AINESOSAT Vehnäjauho*, Isignyn tuore voi*, täysjyvämantelijauhe*, tuoreet kananmunat*, musta valkosipuli* (6 %), psyllium*, Noirmoutier-suola. SÄILYTYS Säilytetään huoneenlämmössä pimeässä paikassa. Parasta ennen: 3 kuukautta. PAKKAUS Keksimme on pakattu 70 g:n täysin biopohjaisiin puumassapusseihin. Pussi on kompostoitava.

Pyydä tarjous

Ranska

Europagesin varmentama

Hienovarainen sekoitus luonnonmukaista ranskalaista hunajaa ja luonnonmukaista mustaa valkosipulia Gersistä, jossa yhdistyvät kahden superruoan edut ja ravitsemukselliset ominaisuudet. Hunaja ja musta valkosipuli sopivat erinomaisesti sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin. Mustan valkosipulin makea, herkkä maku ja hunajan lempeys tekevät siitä ihanteellisen ainesosan moniin ruokiin, marinadeihin, vinaigretteihin tai yksinkertaisesti paahtoleiväksi. Se sopii erinomaisesti lihan ja kalan kuorrutteeksi tai juuston ja salaattien lisukkeeksi, ja se on herkullista myös jälkiruoissa, kuten crêpeissä, kakkuissa, madeleineissä ja piparkakuissa. Tämän erityisesti valitun luomuhunajan ja luomumustavalkosipulin yhdistelmä yllättää ja ilahduttaa makunystyröitäsi.

Pyydä tarjous

Ranska

Europagesin varmentama

Säästä aikaa mustan valkosipulin valmistuksessa. Mustia valkosipulinkynsiä voidaan käyttää monissa eri ruokalajeissa, ja ne antavat ainutlaatuisen maun. Mustavalkosipuli sopii kastikkeisiin, marinadeihin, soseisiin tai ohueksi viipaloituna pastaruokiin, ja se sopii hyvin kaikenlaisen lihan, leikkelelihan, hanhenmaksan, hienon kalan (kielikampela, merikrotti, meribassi) ja äyriäisten kanssa. Se sopii täydellisesti myös suklaan ja sitrushedelmien kanssa. Inspiroidu resepti-ideoistamme MUSTAN VALKOSIPULIN KUURAT Ominaisuuksiensa ja terveyshyötyjensä ansiosta mustaa valkosipulia voi ottaa kuureihin puoli kynttä päivässä kuukauden ajan. AINESOSAT 100 % luonnonmukaisia mustia valkosipulinkynsiä Gersin alueelta. MITEN SÄILYTTÄÄ VALKOSIPULINKYNSIÄ

Pyydä tarjous

Myyttekö tai valmistatteko samanlaisia tuotteita?

Kirjaudu europages-palveluun ja anna muiden löytää tuotteenne

Lisää yritykseni