Ranska
Musta valkosipuli kokonaisena sipulina (ns. mustan valkosipulin pää) on hyvä tapa nauttia valkosipulia, sillä jokainen mustan valkosipulin kynsi pysyy suojassa luonnollisessa kuoressaan eikä tarvitse mitään muuta säilytystä ja säilymistä varten. Kokonaisen valkosipulin pää on yksinkertaisin ja luonnollisin tapa nauttia mustaa valkosipulia: kädessäsi on valkosipulin pää, joka on ruskistunut höyrystimestä tullessaan ja muuttunut Maillardin reaktiossa. Luonnonmukaista mustaa valkosipulia voi käyttää monissa eri ruokalajeissa, mutta sitä voi syödä myös sellaisenaan. Mustavalkosipulikastike, mustavalkosipulimarinadi, mustavalkosipulisose tai yksinkertaisesti viipaloituna ohuiksi suikaleiksi pastaruokiin. Musta valkosipuli sopii hyvin kaikenlaisen lihan, lihapihvien, hanhenmaksan, hienon kalan (kielikampela, merikrotti, meribassi) ja äyriäisten kanssa. Makeannälkäisille musta valkosipuli sopii erinomaisesti suklaan ja sitrushedelmien kanssa.
Pyydä tarjousMyyttekö tai valmistatteko samanlaisia tuotteita?
Kirjaudu europages-palveluun ja anna muiden löytää tuotteenne
Tulokset hakusanalle
Viipaloitu valkosipuli - Tuonti ja vientiTulosten määrä
1 TuoteYritystyyppi
Luokan mukaan