Ranska, Renaison
...Adobo-sekoitus on erikoisuus Karibialta ja Meksikosta. Se on välttämätön taco-, guacamole-, punapapujen, chili con tai sin carne -valmistuksissa. Voit myös antaa luovuutesi puhua ja maustaa grillattuja lihoja tai vihanneksia.
Portfolio (56)
... on kuuluisa salsa-tyyppi, jota käytetään yleisesti Meksikossa ja lounais-Amerikassa. Chipotle-kastike, joka on suosittu meksikolaisessa keittiössä, valmistetaan adobo-chipotleista, tavallisesta jogurtista tai meksikolaisesta cremosta, valkosipulista ja limemehusta. Sitä käytetään erityisesti tacoissa tai fajitoissa.
Portfolio (50)
Espanja, Barcelona
... laajennuksen ja remontin jälkeen ainoa asia, joka ei ole muuttunut, ovat sen erinomaiset tapakset, jotka ovat Javier de las Muelasin tavaramerkki, mukaan lukien kuuluisat bravas-tapas, joihin on lisätty muita tapaksia, kuten: tortillita de camarones, cazón en adobo, erilaisia hampurilaisia, uunissa paistettua possua, häränhäntä ja tataki. Lisäksi tarjontaa on laajennettu Javier de las Muelasin kuuluisilla cocktaileilla. Tuloksena on hienostunut olutravintola, jossa voi nauttia tapaksista rennosti, monipuolisella cocktailvalikoimalla aperitiiviksi ja ystävien kesken, lämpimässä ja ystävällisessä ympäristössä.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play