Ranska, Condé-Sur-Marne
16 vuoden ajan Champagnen maita viljellen olemme vuodesta 2015 lähtien ryhtyneet pastanvalmistajiksi, brändillämme Les Nominettes. Pastamme valmistetaan pehmeästä ja kovasta vehnästä, joka on kasvatettu paikan päällä, kestävästä maataloudesta. Les Nominettes on 100 % paikallista tuotantoa, joka korostaa yksinkertaisuuden erinomaisuutta. Valmistusatelierimme sijaitsee Reimsin vuoren juurella. Säily...
Portfolio (17)
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
Pastificio Bruno valmistaa intohimolla pastatuotteita, jotka on valmistettu aidoista, maukkaista ja perinteisistä raaka-aineista, taaten Made in Italy -keittiön korkeat standardit. Yrityksen tavoitteena on laatuvalvonta, joka alkaa raaka-aineiden tiukasta valinnasta ja nykyaikaisten teknologioiden käytöstä. Juuri asiakaille tarjottavien korkeiden laatuvaatimusten, ympäristön kunnioittamisen ja ter...
Portfolio (4)
Italia, Bassano Del Grappa
Italialainen elintarvikealan yritys, joka on johtava kuivatun munapastan (lasagne, cannelloni ja tagliatelle) ja muiden erikoismuotojen tuotannossa ja jakelussa. Perustettu vuonna 1960, Pastificio on kasvanut vuosien varrella tärkeäksi viitepisteeksi sekä Italian että kansainvälisillä markkinoilla. Huolellinen toimittajien ja raaka-aineiden valinta, prosessi- ja tuotevalvonta sekä modernit tilat h...
Italia, Fisciano
... ravitsemukseen. Näiden tuottavien toimintavuosien aikana yrittäjyys- ja ammatilliset taidot, tuotteiden laatu, into ja rakkaus pastaan sekä kuluttajien tyytyväisyys ovat olleet jatkuva ylpeyden aihe. Siksi olemme ottaneet vastaan kasvun haasteen. HISTORIA JA TEKNIIKKA Pastatehdas perustettiin vuonna 2005 ja se kattaa 6000 m²:n alueen, josta 2500 m² on katettu, Fiscianon teollisuusalueella Salernon maakunnassa. Laitteemme on suunniteltu vastaamaan markkinoiden erilaisiin tarpeisiin ja niitä uusitaan jatkuvasti teknologisten innovaatioiden myötä. Yrityksen osaaminen ja kerrytty kokemus hyödynnetään...
Portfolio (3)
Italia, Montecorvino Rovella
Montecorvino Rovellassa on pastatehdas, ei kovin suuri, joka on jo vuosia pitänyt laatua taistelun ja voiton välineenä globaalilla markkinalla. Joten, laadukas kampanjapasta ei ole vain gragnanese-tuotantoa. Picentini-alueella, vain muutaman kilometrin päässä Pontecagnanosta, sijaitsee tehdas, jossa intohimo ruokaan ja omistautuminen työlle ovat aina olleet ainoat punaiset langat, jotka...
Portfolio (2)
Italia, Brusaporto
... pakkaukset ja vahva logistinen verkosto. Yksityisbrändituotteiden ja 360 asteen yhteistyön avulla pastatehdas takaa asiakkailleen parhaan asiakaspalvelun tarjoamalla laadukasta tuotetta, joka pystyy kilpailemaan markkinoilla ja täyttämään loppukäyttäjän maun ja odotukset.
Portfolio (10)
Varreddesissä, Île-de-Francessa sijaitseva maatilamme on sitoutunut viljelemään durumvehnää vastuullisesti luodakseen lyhyen toimitusketjun artisaanipastaa. Perustettu useiden sukupolvien ajan viljelijäperheen toimesta, viljelemme durumvehnää ja muita kulttuureja ympäristöä kunnioittaen. Vuonna 2020 aloitimme pastan valmistustoiminnan tilalla, käyttäen kivimyllymenetelmää. Tämä menetelmä, yhdistet...
Portfolio (43)
Italia, Altamura
Altamuran alueella, Apulian ja Lucanian rajalla, vihreässä Murgian alueessa, valmistetaan PASTA JESCE -pastaa, joka on pääasiassa käsityönä valmistettua. Huolellinen ja tarkka valinta raaka-aineista, jotka kaikki ovat kansainvälisesti sertifioituja, antaa makua ja laatua pastallemme. Käytämme pitkää kuivausprosessia, joka vaihtelee 12:sta 18:een tuntiin, alhaisissa lämpötiloissa, jotka vaihtelevat...
Yritys LE CHAMP DES MILLE PATES, jonka on perustanut herra ZUNINO Samuel, syntyi perhesiteistä. Yhtiö on ollut läsnä luomukuivapastamarkkinoilla vuodesta 2019. Yritys toimii elintarvikealalla suunnittelemalla puolikuitupastoja sekä pastasta valmistettuja pillereitä. Yrityksen perustamisesta lähtien olemme sitoutuneet kehittämään tuotteita, jotka perustuvat luomuviljelyyn käyttäen vain ranskalaisi...
Portfolio (10)
Italia, Sassano
Sassanon sydämessä, Cilenton kansallispuiston keskellä, I Sapori del Vallo on käsityöyritys, joka valmistaa pastaa vanhojen reseptien mukaan. Tuotanto on siirtynyt äidiltä tyttärelle, jossa perinne ja laatu ovat salaiset ainesosat lähes 30 vuotta kestäneessä menestyksessä. I Sapori del Cilento perustettiin vuonna 1994 omistaja Salvatore Calandriellon oivalluksesta, joka yhdessä vaimonsa Francesc...
Portfolio (4)
Ranska, St Sulpice De Faleyrens
Olemme ollut artisaanijauhojen ja pastojen tuottaja ja valmistaja kahden vuoden ajan Saint Sulpice de Faleyrens 33:ssa. Erityispiirteemme on, että hallitsemme tuotantoamme pellolta lautaselle asiakkaidemme ranskalaisten iloksi. Viljelemme erilaisia viljoja kestävässä maataloudessa (HVE3-sertifioitu vuodesta 2019), mukaan lukien pehmeä vehnä ja suuri speltti. Säilytämme osan sadosta jauhojemme ja ...
Portfolio (10)
Luxemburg, Esch-Sur-Alzette
Maxim Pasta on ensimmäinen pastatehdas Luxemburgin suurherttuakunnassa. Pastamme ravintoarvo on erittäin korkea ja tuotevalikoimamme on erittäin laaja: tuoreita munapastoja, luomupastoja, tomaattituotteita jne.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Hyvä Tortellino on pastatehdas, joka perustettiin vuonna 2012. Valmistamme tortellinejä erilaisilla täytteillä, mutta myös paljon muuta, kuten Fesca-kananmunapastaa, lettuja, monipuolista gastronomiaa ja jopa sinappeja ja hilloja.
Espanja, Daroca-Zaragoza
Laatupastat ja erikoispastat: conchitas, spiraalit, tähti, farfalle, hiusnuudeli, keskipaksu nuudeli, paksu nuudeli, fideua, galets, kirjaimet, makaronit, ihme, siemenet, mäntä, sulka, spaghetti, tallarín, hai. Kova vehnäjauho, vihanneksilla, kananmunalla, täysjyvä, pinaatilla, ekologinen, mustekalan musteella. Myös lasagnepasta, kanelloni, korppujauho ja jauho. Valmistamme suurkulutukseen, Food S...
TEIGWARENFABRIK JEREMIAS GMBH on keskikokoinen yritys, joka sijaitsee Baden-Württembergin alueella. Jeremiasin hienot pastaspesialiteetit ovat korkealaatuinen lippulaivatuotteemme. Jeremias-pasta on saatavilla lähes 50 eri muodossa.
Romania, Miresu Mare, Maramures
Oma yrityksemme omistaa pastatehtaan, joka tuottaa 400 tonnia/kuukausi lyhyitä pastoja. Tehtaamme sijaitsee Pohjois-Länsi-Romaniassa.
Italia, Castellammare Del Golfo
Il nostro Pastificio nasce nel 2018 con vocazione prettamente tradizionale, allo scopo di produrre pasta di qualità superiore, con tecniche artigianali, vengono prodotte paste secche sia classiche che regionali, nel rispetto dell’ambiente e della salute delle persone. Il tutto parte da un’attenta selezione della semola Siciliana e Italiana e delle altre materie prime assemblate con le stesse tecn...
Ranska, Bonneuil Sur Marne
Meidän pastatehtaamme, vaikka se onkin perustettu äskettäin, hyödyntää kymmenen vuoden kokemusta perinteisen pakastetun tuorepastan alalta, ja sillä on vahva sitoutuminen tuotteiden laatuun ja innovaatioon, mikä on johtanut meidät johtavaksi toimijaksi tietyillä niche-tuotantoalueilla. Vuosien varrella olemme sopeutuneet markkinoiden vaatimuksiin, omaksuen perinteisyyden ja innovaatioiden periaatt...
Kauniin Itä-Ottawan Innviertel-alueen keskellä Diersbachissa sijaitsee Huber-pastatehdas. Tunnettujen pastatyyppien, kuten nauhojen ja spiraalien, lisäksi valmistamme yli 99 erilaista lajiketta.
Italia, Castello Di Godego
Mylly ja Pastatehdas...
Tšekki, Borsov Nad Vltavou
Zatka Brothers on merkittävä tšekkiläinen ja Keski-Eurooppalainen tuotemerkki pasta- ja jauhotuotteiden valmistaja. Perustamishetkellään vuonna 1884 se oli ensimmäinen Keski-Eurooppalainen pastatehdas ja suurin laatuaan Itävalta-Unkarissa. Yli 130 vuoden olemassaolonsa alusta lähtien yritys on aina korostanut tuotteidensa korkeaa laatua. Paras todiste tästä on se, että Zatka-pasta ja Zatka-jauho ovat pysyneet hyvin tunnettuina ei vain Tšekissä.
Italia, Barletta
Pastaidicuonzo.it on brändi, joka kuuluu Angelo Raffaele Dicuonzon Pastificio Bolognese -pastatehtaalle, historialliselle käsityöpasta-tehtaalle Barlettassa.
Italia, Fanzolo Di Vedelago
Suositut maat tälle hakutermille