Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Nimeltään oliivilehteä muistuttavan muotonsa vuoksi tämä pasta on tyypillinen Puglialle, mutta se on hyvin yleinen myös monilla muilla alueilla Italiassa.
Portfolio (4)
Pasta Riscossa vuodesta 1902. Korkealaatuista durumvehnästä valmistettua pastaa, jossa on vähintään 12,5 % proteiinia. Pastificio Riscossa kattaa yli kymmenen tuoteryhmää: Kuivapasta durumvehnästä, Erityinen alueellinen pasta, Puolivalmisteinen ja käsintehty pasta, Munapasta, Gourmet-pasta pronssilla muotoiltuna, Punainen linja, Kastikkeet, Öljy ja etikka, Keksit, Jauhot ja semolat, Riisi, Perunagnocchi. 120 muotoa. 250 jakelijaa 80 maassa.
Ranska, BEDARRIDES
... jakelijoille. Alueellinen toimintamme on täysin käsityöläistä, mikä mahdollistaa tuotteidemme korkean laadun: gnocchi, mustekalainkalla valmistettu erikoisuus, tagliatelle, basilika-tagliatelle, pinaatti-ricotta-girelle, lihacannellonit, valmistettu tomaattikastike, basilika-tomaattikastike, oliivi-tomaattikastike.