Belgia, Awans
Formulointi, tuotanto, jakelu, hankinta, yksityinen merkki: Tarvitsetko granaattiomenan uutteita, granaattiomenansiemenöljyä tai tieteellisesti tunnustettuja, luomua, terveellisiä ja luonnollisia funktionaalisia elintarvikkeita? BIO-NutriLAB on belgialainen yritys, joka on erikoistunut ennaltaehkäisevään ja kestävään ravitsemukseen. Se kehittää, tuottaa ja markkinoi luonnollisia uutteita sekä funk...
Portfolio (11)
...Valkoinen tee saa nimensä kupin väristä, joka haudutettaessa tuskin värjää vettä. Korkean polyfenolipitoisuuden ansiosta valkoiselle teelle sanotaan olevan terveyshyötyjä. Polyfenolit ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää ja lisäävät hyvinvointia. Pai Mu Tanin valmistuksessa käytetään vain suuria, hopeisella karvalla peitettyjä lehtiä, jotka kerätään käsin...
Portfolio (13)
Alankomaat, Amsterdam
...Bio-kookossokeri tai kookoskukkasokeri saadaan kookospalmun kukista. Kookospalmun uusimmat versot leikataan ja sidotaan yhteen ennen pölyttämistä. Kookoskukkien mehu kerätään, karamellisoidaan ja kuivataan sokeriksi. Sokeri suodatetaan eri tiheyksillä olevien verkkojen läpi. Kookoskukkasokerilla on korkea mineraalipitoisuus (kalium, magnesium, sinkki ja rauta), B1-, B2-, B3- ja B6-vitamiinit sekä lyhytketjuiset rasvahapot, polyfenolit ja antioksidantit.
Portfolio (115)
Belgia, Ghislenghien
Kasviuutteet; polyfenolit; antioksidantit Ainesosat alkoholittomiin ja alkoholijuomiin sekä elintarvikkeisiin Ainesosat neutraali- ja kosmetiikkasovelluksiin Entsyymit kasviuuttojen erottamiseen Elintarvikevärit Lisäaineet elintarvikkeiden säilyvyyden parantamiseksi...
Italia, Roma
Vuosisatoja vanhoista, kemikaalittomasti viljellyistä oliivipuista puristetaan kylmäpuristamalla meidän Extra Virgin -oliiviöljymme käsityömenetelmillä, kunnioittaen perinteitä ja uusimpia laatustandardeja. Oliivien keruu tapahtuu oikeaan kypsymisaikaan. Tämän jälkeen, kahden tunnin kuluessa, aloitetaan puristus. Näin öljy säilyttää kaikki ravintoaineensa, kuten polyfenolit ja muut luonnolliset antioksidantit, jotka antavat öljylle tyypillisen maun tuoreista, juuri kerätyistä vihreistä oliiveista.