Hibiskuksen kukka valmistetaan sen terälehdistä uutetusta mehusta, joka on infusoitu neilikalla ja kanelilla. Hibiskushillo säilyttää punamarjaista ar...
Thaimaalainen chilikastike on paksu, kirkkaan punainen ja hieman makea chilikastike. Thaimaalainen chilikastike tarjoillaan mausteena aasialaisessa ke...
Tarjoamme teille laajan valikoiman erilaisia mysli- ja välipalatuotteita, kuten pähkinäsekoituksia tai "opiskelijaruokaa", sekä monenlaisia leivonnais...
Korkea sipulipitoisuus (72%) tekee tästä tasapainoisesta hillosta, jossa on sokeria, rusinoita ja hunajaa, itämaisten makujen vivahteen.
Sopii hyvin ...
Ihastu Provence-tyylisiin aperitiivikekseihimme!
Tämä alkuperäinen resepti on valmistettu paikallisista kuivatuista bataateista, rosmariinista ja has...
Ruoka-aromimme myydään eri muodoissa: nesteinä, jauheina, emulsioina.
Pakkaukset ovat saatavilla 30 ml:n pulloissa, 250 ja 500 ml:n kanistereissa tai...
Kalypso on kutsu matkalle. Neljä erilaista sitrusta on valittu tuomaan monimutkaisuutta tähän reseptiin. Appelsiini ja greippi antavat sille voimaa, s...
Villikirsikka, sokeri, vesi, alkoholi ja anis.
Kaksinkertainen uuttaminen. Ensimmäinen on kylmäuuttaminen. Kyseessä on kolmen viikon esiuuttaminen vi...
Bidaia, baskilainen sana "matka", on ainutlaatuinen kuubalainen rommi. Kolmen vuoden kypsytyksen jälkeen Kuubassa rommimme on kypsytetty Armagnac- ja ...
Grand classique likööriperheessä, Egiazki päätti nopeasti luoda oman minttuliköörireseptinsä. Liköörivalikoimamme keskittyy enemmän makeuteen ja hieno...
Viimeisin luomuksemme valikoimassamme, Jinkoa Egiazki, on yhtä käsityöläismäistä ja paikallista kuin kaikki liköörimme, ja sen eksoottiset maut viehät...
Patxaran Egiazki on käsityöläislikööri, jonka tasapainoiset ja vähämakeat aromit ovat voittaneet kaikki baskiläisen liköörin ystävät! Ensivaikutelmalt...
HALUATKO KEHITTÄÄ OMAN BRÄNDISI?
Ottaen huomioon jatkuvan innovaation ja etsimme tyytyväisyyttä jokaiselle asiakkaalle, tarjoamme mahdollisuuden kehit...
villiyrtti, katajanmarja, viljat, inkivääri, absintti,
sitruunan kuori ja appelsiinin kuori.
Jokainen mauste tislataan erikseen, minkä jälkeen ne yh...
Laajentaakseen välinevalikoimaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää giniä, jossa on Baskimaan makuja käyttäen luumua. Tämä resepti yhdistää luumun ...
Le 44 on perinteinen normandilainen resepti. Flaguerien 44 saadaan liottamalla kahvijyviä, appelsiinia ja neilikoita siideriviinissä vähintään 44 päiv...
Pakollinen osa jokaista matkaa Baskimaahan, mitä on Patxaran? Patxaran on peräisin Navarrasta Etelä-Baskimaassa. Nimi tulee baskinkielisestä sanasta "...
europages-sovellus on täällä!
Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.