...Panimo perustettiin vuonna 1856 ja se on jo kuuden sukupolven ajan ollut toiminnassa. Kokeneet oppaat opastavat sinua kaikessa maltaasta ja humalasta. Vierailun aikana, joka kestää noin 45 minuuttia, voit myös nauttia upeasta panoraamanäkymästä Bruggen ylle.
Gastro-kävely - viehätysformula
Osallistujamäärän minimivaatimus: 20
Osallistujamäärän maksimivaatimus: Rajoittamaton
KYSY TÄNÄÄN
Esimerkki menuusta
Alkuruoka panimossa, yksi juoma sisältyy (Bruges Zot -olut tai virvoitusjuoma):
Uunissa gratinoitu pohjoisen meren katkarapuja, herkkusieniä ja kesäkurpitsaa
Tuore lohen gravlax
Rapeaa salaattia...
Koekjes Bossuyt on belgialainen artesaanileipomo. Täältä löydät perinteisiä keksejä, kuten carré confiture, frangipane, vohvelit ja kivet. Ainulaista Koekjes Bossuytissa on se, että suurin osa kekseistä on saatavilla kolmessa eri kategoriassa: perinteinen, luomu tai ilman lisättyä sokeria.
Meille käsityö on ensiarvoisen tärkeää. Pidämme kiinni perinteisistä resepteistämme samalla kun modernisoimm...
... kuorrutuksena.
- Valmiiksi pakattu
- Taikinamainen koostumus (helppo levittää)
- Parantaa luovuutta
Speculoos-levite on saatavana kahdessa vaihtoehdossa: Kermaisa tai Rapeaa (sisältää keksimurusia). Spekulooosmurut (0-2 mm, 2-6 mm) ja itse keksi ovat myös saatavilla.
...Maïski coq au vin, klassinen ranskalainen pata, jossa on kananrintafileetä ja reisipaloja, tuoreita sieniä, helmisipuleita ja rapeaa pekonia, maustettuna runsaalla punaviinikastikkeella.
...Rapeaa Kristallivehnää valmistetaan maltaista, jotka on paahdettu erityisellä lämpötilaprogrammilla, jotta jyvien karamellisoituminen tehostuu. Sitä voidaan käyttää rapeina lisäaineina suklaassa, kekseissä, viljaseoksissa sekä monien valmistusten päällysteenä.