...Keltainen datterino on niche-tuote, kiitos sen äärimmäisen makeuden ja lähes olemattoman happamuuden. Täydellinen jokaiseen reseptiin ja herkullinen syödä raakana.
... sokeripitoisuuden. Datterin tomaatti, tunnettu pehmeästä kuorestaan, rapeudestaan, koostumuksestaan ja aina korkeasta brix-arvostaan, säilyttää erinomaiset aistinvaraiset ominaisuutensa sekä terttuina että yksittäisinä hedelminä.
Raakana tai kypsennettynä datterin tomaatti sopii kaikkiin keittiökäyttöihin: erittäin hyvä salaateissa tai nopeana välipalana, erinomainen kastikkeiden tai sosien valmistamiseen erityiselle pastalle.
Pakkaus: gr 250, 300, 350...
...MEDITERRANEAN KASTIKKEET VALMIINA KÄYTTÖÖN
Idea
Luoda "valmiita kastikkeita" valmistamaan hetkessä suosituimpia ruokia Välimeren rannikkokohteista, kuten: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Keitot, Soseet ja Polenta.
Perinne
Käyttää vain Välimeren keittiön vanhimpia raaka-aineita, kuten: Välimeren kalastus FAO 37, Itrin EVO-öljy (lt), Pachinon Datterino-tomaatti, Gaetan mustat oliivit...