Tervetuloa ET TAMBURU DÖNER TEKNİK:in, joka on ensisijainen kumppanisi huipputeknologian lihankäsittelyratkaisuissa. Yli 35 vuoden alan asiantuntemuksellamme palvelemme ylpeänä ravintoloita, kebab-ravintoloita, hotelleja ja lihantuotantoyrityksiä Turkista käsin. Lihankäsittelykoneemme tarjoavat vallankumouksellisen tavan marinoida ja suolata lihaa edistyksellisen jäähdytetyn sekoitusmenetelmän avu...
...Panimon sekoitin helpottaa pääsyä tynnyrin pohjalle ja sekoittaa sen sisällön tasaisesti. Viiniseokset, kuten olutsekoittimet, voidaan käyttää käsin, mutta ne voidaan myös kiinnittää porakoneeseen.
Kaikki tarjouksessamme olevat sekoittimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jotta niiden toiminta olisi pitkäikäistä.
...KASAG-juuston sekoitin erottuu homogeenisella ja hellävaraisella sekoituksella erilaisista ainesosista. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoittimesta ja asiakaskohtaisista liitännöistä.
Pohja sekä vaippa ovat jäähdytettyjä ja varustettu tiiviillä hitsatulla eristysvaipalla. KASAG-tuorejuustosekoitin on helppo siirtää käsinosturilla.
KASAG-säiliö sulatettaville juustoille on varustettu ankkuroidulla sekoittimella, jossa on raappa. Se on varustettu pumpulla ulostulossa.
...
• sekoitus korkeaviskositeettisille syöttöaineille sekä vaakasuunnassa että pystysuunnassa vaihtelevan lapojen järjestelyn avulla (pohjakerroksia minimoidaan / pinnalle nousevia kerroksia estetään)
• erityinen asettelu ja rakenne mahdollistavat optimaalisen sekoituksen
• erikoistiiviste estää kaasun pääsyn katosta
• sekoitin voidaan huoltotarkoituksessa poistaa astiasta käytön aikana
Sovellusalueet
• Korkeaviskositeettiset mediat (TS jopa 15 %) soveltuvat kaikille suljetuille astioille...