Max Zander on alusta alkaen erottunut tuotteidensa laadulla, jotka on valmistettu käsityönä alkuperäisen saksalaisen tyylin mukaan.
Vuodesta 1968 olemme jatkaneet työtä saman laadun ylläpitämiseksi, joka on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen.
Max Zanderissa tuotteemme käyvät läpi tiukan laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän, raaka-aineiden ja ensiluokkaisten ainesosien valinna...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) sijaitsee Guijuelossa (Salamanca) ja keskittyy lähes yksinomaan iberian sian teollistamiseen. Sen tavoitteena oli rakentaa teurastamo, jossa on paloittelu- ja rasvakeittosektio, joka tarjoaisi teurastuksen ja paloittelun sikoja varten, joita sen teollisuus tarvitsi, sekä muuttaa pekonia rasvaksi sulatusprosessin avulla, aloittaen toimintansa vuonna 1982.
Nykyään ...
Ros jakaa parhaat lihat, jotka on valittu suoraan tunnetuimmista tukkuliikkeistä, hotelleille, ravintoloille, catering-yrityksille, lihaliikkeille ja kouluille. Se valmistaa käsintehtyjä makkaroita, jotka tunnetaan hyvin maustaan. Ja nykyaikaisessa ja käytännöllisessä Cash&Carry:ssa se tuo kaikki perustuotteensa lähelle pienkuluttajaa, kunnioittaen ROS-brändin laatua ja tukkuhintoja.
Valmistajat. Jäähdytetty, viipaloitu pakastettu sian-, naudan- ja kananliha. Ostamme tuoreita ruhon osia pilkottavaksi ja ultra-pakastettavaksi, joista saamme tuoretta ultra-pakastettua lihaa. Meillä on yli 100 erilaista viipalointiviitettä kokonaisina ja viipaloituina, myymme 2, 4 ja 8 kilon laatikoissa, ja meillä on pienempiä erikoismuotoja yrityksille, jotka suuntautuvat loppukäyttäjille, kuten...