Voimme ylpeinä sanoa, että ranskalaiset perunamme tuotetaan sekä Belgiassa että Alankomaissa, missä käsityö ja rakkaus ranskalaisiin perunoihin kohtaa...
KMC perunahiutaleet ja rakeet valmistetaan tanskalaisista tuoreista perunoista. Käytämme valittuja perunatyyppejä, joita osuuskuntamme omistajat vilje...
Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että ranskalaiset perunamme tuotetaan sekä Belgiassa että Alankomaissa, missä osaaminen ja rakkaus ranskalaisiin per...
Olemme ylpeitä siitä, että ranskalaiset perunamme valmistetaan sekä Belgiassa että Alankomaissa, missä käsityö ja rakkaus ranskalaisiin perunoihin koh...
Ranskalaiset perunat, jotka on valmistettu perunoista. Hyvä kypsennysstabiilisuus hyvin kullanruskeille ja rapeille ranskalaisille. Voidaan valmistaa ...
Voimme ylpeinä todeta, että ranskalaiset perunamme valmistetaan sekä Belgiassa että Alankomaissa, missä yhdistyvät taito ja rakkaus ranskalaisiin peru...
Maissitärkkelys, jota kutsutaan myös maizena-nimellä, saadaan valkoisista maissin heteistä, toisin kuin maissijauho, joka saadaan maissinjyvistä. Se o...
Korkealaatuinen maissitärkkelys BIO: VehGro:n maissitärkkelys BIO on biologisesti sertifioitu tuote, joka on korkeinta laatua. Tämän sertifikaatin ans...
Maissitärkkelys, jota kutsutaan myös Maizena-nimellä, saadaan valkoisista maissinjyvästä, toisin kuin maissijauho, joka saadaan maissin pavuista. Se o...
Maissitärkkelys, jota kutsutaan myös nimellä Maizena, saadaan valkoisen maissin heteistä, toisin kuin maissijauho, joka saadaan maissin jyvistä. Se on...
alkuperäinen tai muokattu, E-numeroilla tai ilman
-Maissi- tai vehnäjauho
-alkuperäinen tai muokattu, E-numeroilla tai ilman
-20-25 kg pakkauksissa -...
La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más ta...
elintarvikelaatuinen maissitärkkelys
Maissitärkkelys tunnetaan myös nimellä maissijauho. Yleisesti tunnettu nimellä Liugu-jauho. Hieman kellertävä val...
Maissitärkkelystä saadaan puhdistamalla maissiraaka-aine epäpuhtauksista ja sitten jauhamalla se veden avulla. Tässä prosessissa gluteeni ja tärkkelys...