Iberico-lihamme esittelee tekstuureja ja makuja, jotka todistavat huolellisesti valvotusta tuotantoketjustamme. Olipa kyseessä hotelliala tai kuluttaj...
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmar...
Fiocchetto saadaan sian reidestä. Se eroaa tunnetummasta culatellosta, koska se on vähärasvaisempi ja maku on hienovaraisempi.
Tässä versiossa se kyps...
Iberico-lihamme esittelee tekstuureja ja makuja, jotka todistavat huolellisesti valvotusta tuotantoketjustamme. Olipa kyseessä hotelliala tai kuluttaj...
Embutido, joka on valmistettu sekoituksesta Iberico-porsaan jauhettua lihaa, johon on lisätty suolaa ja mausteita, vaivattu ja täytetty suolistoon. He...
Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonno...
Musta sian kinkku, syvän punainen väri ja intensiivinen maku, muistuttaa metsän tuoksua ja siinä on syvää makeutta, joka syntyy kasvatustavasta ja ulk...
Tuote on täydellisessä kypsymis- ja kypsymisvaiheessa. Leikkauksessa näkyy rasvavetoja, jotka johtuvat sen laadusta ja alkuperästä.
Iberialaiset Bris...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iber...
Tuote on täydellisessä kypsymis- ja kypsymisvaiheessa. Leikkauksessa näkyy rasvavetoja, jotka johtuvat sen laadusta ja alkuperästä.
Iberialaiset Bris...
Se on pala, jossa on runsaasti intramuskulaarista rasvaa, mikä tekee siitä mehukasta ja maukasta lihaa.
On syytä huomata, että vaikka iberialaista po...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet
Iber...
Grand Caractère viehättää sinut Iberian maaperään ja vahvistaa tämän Etelä-Espanjan alkuperäisen sian aitoutta. Dehesas-ekosysteemissä kasvatettu, Esp...
Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonno...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsytysprosessin.
Iber...
europages-sovellus on täällä!
Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.