Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Murcia
...Paranneltu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja etujalan kavioita Iberian sian puolikkaasta, joka on ruokittu tammenterhoilla ja luonnonvaroilla ja joka soveltuu ihmisten kulutukseen. Paino per kappale, noin 2,5 kg. PAINO: 2-3 kg...
Portfolio (178)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola.
Portfolio (43)
...Kiinnostaako sinua sian takajalat? Olemme erikoistuneet sian jalkojen ja muiden korkealaatuisten sianlihan leikkujen kauppaan.
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille