... naudan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ilman keinotekoisia E-koodia.
Paino: 0,280 kg
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C.
Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen.
Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini
Paino: 0,280 kg...
...Tehty parhaista vähärasvaisista lihapalasta Iberian eläimistä, meidän BellotaIbérico -chorizo tarjoaa silmälle intensiivisen oranssinpunaisen värin, pehmeän tuntuman ja keskitason kovuuden, jossa voimakas aromi korostaa hienosti käytettyä paprikajauhetta. Intensiivinen ja tunkeutuva maku, jonka antaa käytetty iberialainen liha, valloittaa vaativimmatkin makuhermot.
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen asiakkai...
Olemme yritys, joka keskittyy elintarvikkeiden ja juomien vientiin ja tuontiin. Jakamme erilaisia alkuperämerkintöjä viineistä, tärkeimmistä Espanjasta ja Kanariansaarilta, joista osa on yksinoikeudella. Jakamme myös ekstra-neitsytoliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä. Olutta. Energiajuomaa. Paperinenäliinoja. Vettä. Mehuja. Yms. Voimme tarjota näitä tuotteita, räätälöimällä jokaiselle asiakkaalle hei...
VUODESTA 1983
Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta.
Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
...Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-kauden aikana. Paleta, jonka kypsyminen on yli 24 kuukautta.
Iberico de bellota -makujen herkullinen versio pienemmässä muodossa.
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet:
Iberialaiset kypsytetyt:
- jamón de bellota
- lomo de bellota
- lomito de bellota
- chorizo de bellota
- salchichón de bellota
- chorizo vela de bellota
- sobrasada de bellota ibérica
- loncheados de bellota
Iberialaiset tuoreet:
- cabecero de bellota
- chuletero de bellota
- carrillada de bellota
- corona de bellota
- abanico de bellota
- secreto de bellota
- presa de bellota
- pluma de bellota
- solomillo de bellota
- carne de cerdo ibérico
- carne ibérica
- frigorífico cárnico...
... % Bellota -iberian makkarat ja juustot verkossa parhaaseen hintaan, valmistettu käsityönä parhaista raaka-aineista. Olemme 100 % espanjalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Córdoba. Ponnistelumme keskittyvät parhaiden iberian kinkkujen valintaan ja siihen, että asiakkaamme saavat erinomaisen kokemuksen ostoksestaan. Pääasiallinen tavoitteemme on markkinoida parasta iberian kinkkua, jota...
... bellotalla ja niityillä. Jabugo-kinkkuamme kypsytetään käsityönä Aracena-vuoriston ja Picos de Aroche -luonnonpuiston tuulissa vähintään 24-36 kuukauden ajan. Huolenpito ja tarkkuus, jota käytämme JABUGO-kinkkumme valmistuksessa, mahdollistavat sen, että voimme tarjota niitä juuri oikealla kypsyysasteella. Meiltä löytyy myös Iberian cebo -kinkkua, Bellota-tyyppistä Iberian olkapäätä, Iberian lomo -lihaa, extra-morcónia, Iberian chorizoa, Iberian salchichónia ja viipaloituja Iberian makkaroita. Ota meihin yhteyttä tämän kanavan kautta, niin palvelemme sinua viipymättä.
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Olemme Serrano-kinkkujen A.O.C. tuottaja Teruelista (Calamocha) ja IbericoBellota -kinkkujen tuottaja Los Pédrochesista (Córdoba). Jakelumme kattaa koko Ranskan, Belgian, Sveitsin ja Korsikan, ja toimitus tapahtuu Bodéga-varastosta, joka sijaitsee 87520 Veyracissa!!!! Voit löytää luullista ja luutonta Serrano-kinkkua vakuumipakkauksessa. Tarjoamme myös Iberico-lomoa, makkaraa, chorizoa ja Mallorcan sobrasadaa.
...Jamones y Embutidos La Bellota perustettiin vuonna 1968 pieneksi lihatuotteiden myymäläksi, joka keskittyi vähittäiskauppaan, mutta piti silmällä ammattilaismarkkinoiden kehitystä, ja aloitti toimintansa - muutama vuosi myöhemmin - Iberian kinkkujen ja lihatuotteiden jakelijana. 1980-luvulla, jo vakiintuneena tukkukauppana, Jamones y Embutidos La Bellota suuntaa markkinoille symbioosin laadun ja innovaatioiden välillä, joka konkretisoituu kehittämällä konseptia "valmis tuote, avaa ja tarjoile", suuntaamalla myyntipolitiikkaansa korkealle laadulle tuotteissaan.
Olemme yritys, joka on erikoistunut Extremaduran iberialaisten tuotteiden myyntiin, erityisesti Bellota-iberialaisen kinkun myyntiin. Meillä on kaksi tuotesarjaa: • PURO Iberico (100%) • Iberico, jonka puhtausaste on vähintään 75%. Työskentelemme yksinomaan Dehesa de Extremadura -alkuperämerkinnän alaisuudessa olevien tuotteiden parissa, sillä neljästä olemassa olevasta (D.O. Los Pedroches, D.O...
... % bellota, cebo de campo tai cebo ibérico. Nykyään suurin osa gourmet-tuotteista on varustettu sertifikaateilla ja tarralla, jotka takaavat niiden alkuperän. Elige Tu Ibérico -palvelussa olemme luoneet erityisen tunnistusjärjestelmän iberialaisille kinkuille, joka tunnistaa sekä niiden laadun että alkuperän. Jos haluat, että kinkkusi tunnistetaan laadustaan, vieraile verkkosivustollamme ja lisää arvoa tuotteeseesi.
Etsin kumppania tai elintarvikedistribuuttoria Euroopasta, joka markkinoi parhaita tuotteita Iberico de Bellota -lihan korkeimmalla laadulla, joka on taattu ja sertifioitu ennennäkemättömään hintaan. Tuotteet tulevat parhaista dehesoista Extremadurassa ja niitä kypsytetään parhaissa makkaratehtaissa, joilla on yli 90 vuoden kokemus täysin käsityönä. Tuotteet, jotka aiemmin oli varattu vain luksushotelleille ja ravintoloille, tarjoamme tarjouspyynnön ilman sitoumuksia sekä yksittäisille asiakkaille että tukkumyyntinä.