...Meidän korkealaatuinen IQF pakastettu makrilli...
Vastaavat tuotteet
IQF Makrilli
IQF Makrilli
Portfolio (1)
Espanja, Huelva
...Koko pakastetut makrillipalat, jotka on saatu kestävästä kalastuksesta. Pakastettu tuote IQF 0% lasitteessa pakattuna pahvilaatikoihin ja merkitty.
Portfolio (5)
Portugali, Lagos
...Alkuperä: Portugali FAO: Vyöhyke 27 – Pohjois-Atlantti Pakastusmenetelmä: IQF Laatikko: 20Kg...
Portfolio (1)
Saksa, Neutrebbin
...BQF IQF Koko Pakastettu Tyynenmeren Makrilli / Hevosmakrilli Kala Vientiä varten...
Portfolio (138)
Norja, Sandhornøy
... räätälöidä yksittäisten asiakastarpeiden mukaan. Tarjoamme laajan valikoiman pakastettua lohta eri pakkauksissa sekä vähittäiskauppaan että cateringiin. TUOTTEEN SPESIFIKAATIO Kala: Lohi Latinalainen nimi: Oncorhynchus gorbuscha Alkuperä: Norja (Villikala: FAO67) Käsittely: Koko kala (WR) | Vatsattu ja suomustettu (G&S) | Fileet (nahattomat/nahalliset & ruodottomat) | Pihvit | Annokset Pakastusprosessi: IQF (yksittäin nopeasti pakastettu) Pakkaus: IWP (Yksittäispakattu) | Suurpakkaus | Välikansi...
Portfolio (3)
...Silli (Scomber Japonicus) kokonaisena pakastettuna lohkona tai IQF. Koko: KAIKKI Esittely: Laatikko 20 kg kokonaisena, pakastettuna IQF tai lohkona Kalastusalue: FAO 27. Koillis-Atlantti. FAO 34. Koillis-Atlantti.
Tanska, Karlebovej
...Tarjoamme hyvänlaatuisia tuoreita ja pakastettuja mereneläviä Pakistanista. Tarjoamme parhaita tuotteitamme seuraavasti: Koko meribream & HGT: 1. Valkoiset, mustat tiikeriravut, tiikeri kukka, ruskeat, katkaravut, HOSO, PUD PND &. 2. Nauhakala (W / R & HGT) 3. Loligo-kalmarit 4. Mustekala 5. Intialainen makrilli (Simi IQF) 6. Siniset uivat ravut, spot & 3 (W / R & puolikkaat) 7. T.T. hopea...
Espanja, Huelva
... alkuperäistuote (rannikkomme makrilli) on lähellä ja välikäsi on poistettu, sillä ostamme suoraan meille kalastavilta aluksilta. Pyynnöstä lähetämme kaiken tarvittavan tiedon. Toukokuisin tarjoamme myös tuoreita ja kokonaisia jäädytettyjä makrilleja, sekä sardiineja ja jurelia.
Suositut maat tälle hakutermille