...ISO22000:2005 -standardi on julkaistu nimellä "Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät – Vaatimukset kaikille elintarvikeketjun organisaatioille", ja TS 13001 HACCP -standardi on kumottu.
ISO22000 on kansainvälinen standardi, joka on julkaistu poistamaan elintarvikeketjussa toimivien organisaatioiden hallintajärjestelmästandardien monimutkaisuutta. Elintarvikkeista johtuvat epidemiat...
...Elintarviketurvallisuus on yhä tärkeämpi asia. Toisaalta elintarvikevarat vähenevät, ja toisaalta nykyisissä elintarvikkeissa esiintyvät ongelmat eri tekijöiden vuoksi ovat yhä vaikeampia ratkaista. Elintarviketurvallisuuden merkitys johtuu siitä, että nykyään yli kaksisataa sairautta on elintarvikkeista peräisin. Erilaisista allergisista reaktioista halvauksiin ja kuolemiin saakka monet...
...Auttamme yrityksiä hallintajärjestelmien käyttöönotossa ja niiden sertifioinnissa seuraaville kaavioille:
- Laatu - ISO 9001
- Ympäristö - ISO 1400
- Työturvallisuus - ISO 45001
- Tietoturva - ISO 27001
- Korruptionvastaisuus ja rahanpesun estäminen - ISO 37001
- Eettisyys ja sosiaalinen vastuu - SA 8000
- Elintarviketurvallisuus - ISO22000
- muut sertifiointikaaviot...
... tekninen tiimi. Meillä on asennettu kapasiteetti noin 10 miljoonaa Bag-In-Box -pakkauksen vuodessa. Laatu ja elintarviketurvallisuus ovat olennainen osa valmistusprosessia, ja yritys on sertifioitu ISO 9001:2015 ja ISO22000 -standardeilla. Pakkausratkaisumme ovat eri kokoisia: 3L, 5L, 10L, 15L, 20L tai tilauksesta, ja ne soveltuvat erilaisille elintarvikkeille: punaviinit, valkoviinit ja roseet, hiilihapottomat mehut, oliiviöljy, rommi ja mineraalivesi. Käytämme erityisiä hanoja jokaiselle elintarviketyypille. Vientiämme tapahtuu Eurooppaan (Espanjaan ja Ranskaan) sekä Afrikkaan (Angolaan ja Kap Verdelle).
... elintarvikkeiden kanssa: Rekisterinumero: G34-7978-G-00002, Rekisteröinti- ja tuotantoluvan numero: G34-7978-G-00001, ISO 9001:2008 Laatu, ISO22000Elintarviketurvallisuus ja BRC IOP Pakkausjohtamisjärjestelmät käytössä SINANLILLA.
... analysoinnin ja kriittisten kontrollipisteiden järjestelmän käyttöönotosta. Projektin käsittelystä ja tuotteen kuvauksesta aina HACCP:n validointiin. Lisäksi huolehdimme IFS-, BRC- ja ISO22000 -standardeista. Toisin sanoen, neuvomme yrityksiä räätälöityjen elintarviketurvallisuus- ja laatuprotokollien suunnittelussa. Myös yleisissä hygieniaohjelmissa, jotka täydentävät HACCP-järjestelmää. Ja huolehdimme kontrollipisteiden hallinnasta.
ISO-konsultointi ISO-sertifikaatin saamiseksi, sisäinen auditointi ja ISO:n ylläpito. Integroimme strategian ja liiketoimintasuunnitelman ISO-sertifikaattiisi. Kaikki ISO-standardit, kuten ISO 9001 laatu, ISO 14001 ympäristöjohtaminen, ISO 45001 työturvallisuus ja -terveys, ISO 26000 yritysvastuu ja ISO22000elintarviketurvallisuus sekä muita. OEA-konsultointi tullakseen hyväksytyksi taloudelliseksi toimijaksi yksinkertaistuksissa ja toimitusketjun turvallisuudessa.
... hallintojärjestelmälle ja elintarviketurvallisuudelle: FSSCC 22000; ISO22000/2005; ISO/TS 22002-1/2009. Alusta alkaen meillä on ollut kunnianhimo toimittaa asiakkaillemme parasta lihaa, joka on poikkeuksellisen laadukasta ja tuoretta. Tavoitteemme on toimittaa parasta korkealaatuista lihaa, tuoreena ja pakastettuna, kaikille asiakkaillemme ympäri maailmaa. Siksi haluamme täyttää asiakkaidemme vaativat...