LOFFICE tarjoaa yrittäjille, freelancereille ja muille itsenäisille ammattilaisille mahdollisuuden vuokrata innovatiivisia työ-, seminaari- ja tapahtumatiloja kahdessa nykyaikaisten taiteilijoiden suunnittelemassa loftissa.
Keskeiset kohdat: 1) Uusien tuotteiden kehittäminen ottaen huomioon erityiset vaatimukset tuotteelle ja markkinoille. 2) Kastikkeiden, salaattien ja täytteiden tuotanto ravintola-alalle ja teollisuudelle.
Tämä yritys tuottaa Schlutzkrapfenia, Zillertalerkrapfenia, makeita krapfeneita, pekoniknödelia, leipäknoodelia, pinaattiknoodelia. Käsintehty ilman säilöntäaineita, ilman lisäaineita, aitoa kotiruokaa.
Luonnollisten elintarvikkeiden tuottaja ja myyjä, erityisesti Gailtal-alppijuusto, vuohenjuusto, muut juustotyypit, hunaja, alppimaitotilalliset ja vuoristotilalliset - Maatalousyrittäjä...
Puhdas hedelmäetikka (valmistettu yhdestä hedelmästä) ja infuusioetikka. Infuusioetikat jalostetaan omenasiiderietikan perusteella vastaavalla kokonaishedelmällä (ilman mehuadditiiveja tai tiivisteitä) tai yrteillä.
Hemmottelemme asiakkaitamme jäätelöllä, leivonnaisilla, leivoksilla, kakuilla ja tortuilla joko kahvilassa tai tilauksesta. Kotitekoisia tuotteita on myös saatavilla ksylitolilla, steviolla tai täysin vegaanisina.
Koe hyvinvointiloma hotellissamme Tannheimerin laaksossa, joka viehättää sinua ensimmäisestä hetkestä alkaen: hienostunut luksus, kulinaariset herkut ja hyvinvointioasimme.
Stangl-pasta valmistetaan päivittäin parhaasta durumvehnästä, pastöroiduista kuivatuista munista ja vedestä. Stangl-nuudeleiden jatkuva valvonta takaa huippulaadun joka hetki.
Rauhan ja voiman paikka. Erinomainen itsensä löytämiseen ja tietoisuuden laajentamiseen tarkoitettuihin seminaareihin. Ihanteellinen tila tähän on 40 m² puujurte.
Italialainen herkkukauppa, joka keskittyy Etelä-Italiaan. Antipasti, lämpimät paninit ja päivän annokset voidaan nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Italialainen espresso, viinit ja muuta.
Tukkumyynti ja vähittäiskauppa italialaisista elintarvikkeista ja erikoistuotteista, kuten oliiviöljyistä, balsamico-etikasta, antipastista, viinistä, proseccosta, pastasta, kastikkeista, makkaroista ja juustoista Italiasta.
Valikoitujen Wolfsbergerin ja Lavanttalerin kovien ja pehmeiden juustojen, rahkan, tuorejuuston sekä kotona leivottujen täysjyvä- ja maalaistuleiden erikoisuuksien valmistus ja suora markkinointi.
Andrea Gillinger valmistaa chutneyta ja hyytelöitä Langenloisissa (NÖ). Siemenestä purkkiin. Käsityö ja läheisyys luontoon määrittävät LANGENLOISER säilöttyjen tuotteiden maun.
Länsi-Itävallan suurin puhdas luomuliha. Jatkuva luomufilosofia ja nykyaikaisin tuotantoteknologia tarjoavat täydellisen valikoiman luomutuotteita voimakkaassa tirolilaisessa huippulaadussa.
"Peter’s Land" on todellinen "maidon ja hunajan maa" kestävän kehityksen osalta: leipää, chutneyta, hilloja, ketsuppia, siirappeja ja säilöttyjä salaatteja tuottaa Paffrathin perhe.