• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • fruit preserves

Tulokset hakusanalle

Fruit preserves

ItaliaBologna ja Emilia-RomagnaValmistaja/tuottaja
  1. HAPPYMAMA

    Italia

    HAPPYMAMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäsäilykkeet ja hillot, luomuhedelmähillokkeet, Hedelmäsäilykkeet ja hillot, Marmeladit ja hillot. Sen sijainti on Cavriago, Italia.

  2. ORTOBABY SOCIETA'IN NOME COLLETTIVO DI BERTI EROS S.N.C.

    Italia

    ORTOBABY SOCIETA'IN NOME COLLETTIVO DI BERTI EROS S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäsäilykkeet, Hedelmäpohjaiset valmisteet, Hedelmäsäilykkeet, Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Ozzano Dell'emilia, Italia.

  3. TERRE DI ALFONSINE

    Italia

  4. MORELLO S.N.C. DI ERREYES SANCHEZ EDWIN EDISON & C.

    Italia

  5. PRO. MAR. S.N.C. DI CHIESA & COSTA

    Italia

    PRO. MAR. S.N.C. DI CHIESA & COSTA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hedelmähillokkeet, hedelmälihat. Sen sijainti on Fiumalbo, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Italia

    Verified by europages badge

    We're present in all the main tomato and fruit transformation areas worldwide. We provide complete lines for preparing tomato sauces and ketchup. We produce complete lines and machines for making fruit juices, plus process lines and systems for making fruit purées (especially apple, pear, peach and apricot). Production of machinery for making jams and preserves. Systems for the processing and transformation of tomatoes. Our new product line for transporting and processing leaf vegetables is particularly recommended for removing sand and coarse impurities. When making syrups (clarified or not) from dates, by-products (yeast, alcohol and vinegar) can also be obtained thanks to the special technology and transformation processes used. Ing. A. Rossi has all the know-how needed to handle the system engineering requirements of the dairy sector.