... Francescan kanssa päätti panostaa perinteeseen ja kotimaansa makujen laatuun.
Yhdessä lastensa Rosarian, Donatellan ja Donaton kanssa Salvatore loi yrityksen, joka pystyy tuomaan pöydällesi aitoa kotitekoista pastaa. Juuri kuten ennen vanhaan.
Olemme erittäin tarkkoja siitä, että perinne ja laatu ovat aina etusijalla. Siksi pakkaamme pastan suoraan yrityksessä, jotta jokainen tuote voi säilyä tuoreena...
Leipomoamme on toiminut kolmekymmentä vuotta perheomisteisena, eikä se voisi olla toisin, sillä juuremme ovat Gragnanosta, pastan kotimaasta, jossa durumvehnäjauhon tuoksu täyttää ilman.
Leipominen, leivonnaisten valmistaminen ja kaikki, mikä liittyy jauhoon, on meille suuri intohimo, jonka olemme muuttaneet työksi.
Tuo intohimo näkyy huolenpidossa ja aitoudessa kaikessa, mitä leivomme...
Il nostro Pastificio nasce nel 2018 con vocazione prettamente tradizionale, allo scopo di produrre pasta di qualità superiore, con tecniche artigianali, vengono prodotte paste secche sia classiche che regionali, nel rispetto dell’ambiente e della salute delle persone.
Il tutto parte da un’attenta selezione della semola Siciliana e Italiana e delle altre materie prime assemblate con le stesse tecn...