...Italialaisen pastan DOP-tuotanto Gragnano...
Portfolio (3)
Italia, altamura
... Unibrands brändiensä kanssa on tänään yksi tärkeimmistä toimijoista tyypillisten ja leivontatuotteiden alalla. Meillä on erittäin vahva asiantuntemus perinteisten leipien, focaccian, panfocaccian, pizzojen, tarallien, keksejen, pastan, valmiiden ruokien, säilykkeiden ja kastikkeiden tuotannossa, jotka valmistetaan yksinomaan Etelä-Italiassa, edelleen vanhojen sääntöjen mukaan: ainutlaatuiset ja korkealaatuiset raaka-aineet, hidas luonnollinen kohottaminen ja käsityöprosessi. Huolellisuus tuotteidemme valmistuksessa ja markkinoinnissa tekee meistä yhden parhaista toimittajista.
Portfolio (3)
Italia, San Giovanni In Persiceto
...La Bonato & Veronesi on ollut markkinoilla vuodesta 1960. Sen tuotanto kattaa yhtenäiset sähkömoottorit ja erikoissähkömoottorit, jotka on räätälöity asiakkaan suunnitelmien mukaan. Yrityksen tuotteiden sovellusalueet ovat moninaiset, aina elintarviketeollisuudesta teolliseen kemiaan, erityisesti pumppausjärjestelmiin, teollisiin koneisiin leivän, pastan, vihannesten ja viipalointikoneiden valmistuksessa. Tuotteiden laatu, joka perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja erityiseen tietämykseen alalla, yhdessä erinomaisen palvelun kanssa, mahdollistaa erilaisten tarpeiden täyttämisen ja tyydyttämisen.
Italia, Sassano
... Francescan kanssa päätti panostaa perinteeseen ja kotimaansa makujen laatuun. Yhdessä lastensa Rosarian, Donatellan ja Donaton kanssa Salvatore loi yrityksen, joka pystyy tuomaan pöydällesi aitoa kotitekoista pastaa. Juuri kuten ennen vanhaan. Olemme erittäin tarkkoja siitä, että perinne ja laatu ovat aina etusijalla. Siksi pakkaamme pastan suoraan yrityksessä, jotta jokainen tuote voi säilyä tuoreena...
Portfolio (4)
Italia, Salerno
Leipomoamme on toiminut kolmekymmentä vuotta perheomisteisena, eikä se voisi olla toisin, sillä juuremme ovat Gragnanosta, pastan kotimaasta, jossa durumvehnäjauhon tuoksu täyttää ilman. Leipominen, leivonnaisten valmistaminen ja kaikki, mikä liittyy jauhoon, on meille suuri intohimo, jonka olemme muuttaneet työksi. Tuo intohimo näkyy huolenpidossa ja aitoudessa kaikessa, mitä leivomme...
Italia, Pordenone
... valmistamisen taide saa yrityksen siirtämään tuotantoa Modenan maakuntaan, jossa, PASTA 1 MINUTO:n lisäksi, syntyy uusi tuote, joka antaa alkunsa VECCHIA MODENA -brändille. Tällä brändillä tunnistetaan tuorepakastettu pastatuotesarja, joka verrattuna perinteisiin tuoreisiin pastoihin, käyttää ainoana säilöntäaineena kylmää. Tuotesarjoja täydentää pakastettujen kastikkeiden tuotanto, ja syntyy FORNO PRONTO -tuotesarja, jossa pasta ja kastikkeet, jotka ovat aina pakastettuja, sekoitetaan ja pakataan myytäväksi valmiina aterioina.
Italia, Cesenatico
Romagnan maaperä, joka on täynnä perinteitä, intohimoja ja makuja, on synnyttänyt Pastificio La Fenicen, jossa raaka-aineiden käyttö on ensiarvoisen tärkeää korkean laadun ylläpitämiseksi. Tärkeimpiä ja eniten käytettyjä raaka-aineita ovat sertifioitu romagnolajauho ja Altamuran semolina, Parmigiano Reggiano ja Grana Padano, molemmat DOP-sertifioituja, sekä ainoastaan italialaista tuotantoa olevat...
Italia, Castellammare Del Golfo
Il nostro Pastificio nasce nel 2018 con vocazione prettamente tradizionale, allo scopo di produrre pasta di qualità superiore, con tecniche artigianali, vengono prodotte paste secche sia classiche che regionali, nel rispetto dell’ambiente e della salute delle persone. Il tutto parte da un’attenta selezione della semola Siciliana e Italiana e delle altre materie prime assemblate con le stesse tecn...
Italia, Peschiera Borromeo
TUOREEN JA TÄYTETTYYN PASTAN TUOTANTO: Käytämme ensiluokkaisia raaka-aineita, jotka on käsitelty Italian gastronomisen perinteen vanhojen reseptien mukaan.
Spighe Molisane on noin 10 vuotta tuottanut tuoretta, munaa, kuivaa ja luomupastaa. Tuotteet, jotka ovat korkealaatuisia, hyödyntävät käsityömenetelmiä ja ovat pääasiassa alueellisia erikoisuuksia.
EKSTRA NEITSYÖLIVIÖLJYN, PASTAN, VIININ, MARINOITUJEN TUOTTEIDEN JA LEIPOMOTUOTTEIDEN TUOTANTO JA MYYNTI.
...La Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" syntyy huolellisesta valikoimasta Lucanasta tuotettuja kovia viljoja, joilla on korkein keltainen indeksi ja proteiinipitoisuus, joka ei ole alle 14 %. Tuotanto on täysin käsityövalmisteista, alkaen jauhoista, joissa käytetään vain niin sanottua Fiore-tyyppistä semolaa, aina pastan valmistusprosessiin ja hitaaseen kuivaamiseen, joka voi vaihdella 24:stä 36...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play