Gastronomia

Gastronomia kattaa ruoanvalmistuksen, myynnin ja palvelun ruoan, juomien ja gastronomisten tuotteiden parissa. Se on osa majoitus- ja ravitsemisalaa ja keskittyy vieraiden ruokkimiseen. Toisin kuin ruokapaikat, gastronomia tyydyttää paitsi nälän ja janoisuuden, myös kulttuurisen tarpeen elämykselle ja kommunikaatiolle. Alan gastronomiassa on mukana kulinaristista luovuutta sekä esillepanoa, toimitusta ja palvelua, joiden avulla asiakkaille tarjotaan ruokaa ja juomaa. Tästä teollisuudesta löydät kategorioita kuten: Catering, Ravintolat, Juhlapalvelu, Pikaruokaravintolat, Juomien kotiinkuljetuspalvelu ja paljon muuta. Kategorioiden tuotteet mahdollistavat asiakkaiden parhaan palvelun, palvelun helpottamisen tai tapahtumien parantamisen hyvän gastronomian avulla.