...Jälkimaku: kaakao, vanilja, suklaa, kukkaiset vivahteet ja kuivatut hedelmät
Herkullinen maku
SEKOITUS
Parhaiden tulosten saavuttamiseksi tarvitset paperifiltterin ja kahvia, joka ei ole liian hienoksi jauhettua.
Amerikkalainen jauhettu kahvimme on itse asiassa yhä suositumpi tuote jopa italialaisten asiakkaiden keskuudessa. Sekoite koostuu täysin Etelä-Amerikan arabica-kahvista, mikä antaa...
Lo Torrefazione Mokasol perustettiin Brescian kaupungissa vuonna 1950, jolloin kahvin paahtaminen oli täysin manuaalinen työ, joka vaati vaistoa ja kokemusta. Siitä lähtien, kolmen sukupolven ajan ja yhteistyökumppaneidemme sekä valitsemamme baarimestarien ansiosta, olemme muuttaneet tämän toiminnan yhdeksi parhaista brescialaisista paahtimoista. Mikä ei ole muuttunut, on käsityöläisyyden henki...
...joka täydentää yksinkertaista liiketoimintasuhdetta. "Chixó" voidaan todellakin pitää vakiintuneena ja tunnistettuna toimijana, ei vain tuotteensa, joka on lähtökohta, vaan myös maineensa ja liiketoimintaetiikkansa vuoksi, joka pitää ihmiset, ennen asiakkaita, tärkeimpänä aineksena. Aika, huolenpito, saatavuus ja kuuntelu ovat edellytyksiä, jotka muuttavat kohtaamisen tavoitteeksi ja tavoitteen menestykseksi.
On vuosi 1956, ja Carmine Cortese aloittaa seikkailunsa antamalla nimensä unelmalleen: kahvikulttuurin levittämiselle ja markkinoiden parhaiden sekoitusten luomiselle. Näin syntyy Caffè Cortese, ei vain brändi, vaan uusi tapa ymmärtää maailman eniten nautittu juoma. Tuotteensa laadun kautta herra Carmine, kuten häntä kaikki kutsuivat, tulee paahdettujen kahvien alalla viitekehykseksi, tarjoten...