Raffael edustaa parasta makeisten valmistusta, joka perustuu kastanjoihin, ja se on saatu aikaan noudattamalla vanhoja ja jaloja reseptejä, innovatiivisten menetelmien ja edistyksellisten tekniikoiden avulla, jotka säilyttävät vanhat maut parhaasta käsityöperinteestä.
Raffaelin tuotteiden kastanjat tulevat Italian parhaimmilta tuotantoalueilta: Piemonte, Toscana, Lazio, Calabria, Campania.
Tuott...
Yli 40 vuoden kokemuksella alalta, Bioaltech on johtava ympäristöbioteknologian yritys, joka on sitoutunut innovatiivisten ja kestävien ratkaisujen kehittämiseen.
Perustettu luonnollisten teknologioiden intohimosta, yritys keskittyy kasvien ja levistä johdettujen bioaktiivisten yhdisteiden hämmästyttäviin mahdollisuuksiin parantaa ihmisten hyvinvointia luonnollisten ja huipputeknisten ratkaisuje...
Aina hyvän etsimisessä, Orsini Luomusuklaa ilmentää haluamme olla rehellisiä ja läpinäkyviä maailmalle.
Luomusuklaakonvehdit, luomusuklaalevyt, luomusuklaatryffelit, luomu gianduia -cremino, kaikki valmistettu luomuraaka-aineista ja italialaisista lähteistä, hasselpähkinä ja manteli valittu Italiassa.
Laatusuklaata ja makeisia, sekä teollisia pähkinäsekoituksia jäätelöön ja jogurttiin.
Makeiset...
...Seitsemän verho -kakku on monimutkainen jälkiruoka, mutta sen maku on poikkeuksellinen, kakku, joka kannattaa kokeilla ja maistaa: suklaan riemu, ihanteellinen todellisille herkkusuille.
Se koostuu useista kerroksista, joissa on suklaa-bavarois, hasselpähkinä, kaakaopohja, rapea kerros ja peili-glaseeraus päällä.
Bio Mondo esittäytyy kansainvälisesti eturivin toimijana maatalouden ja jalostusteollisuuden välillä korkealaatuisten raaka-aineiden alalla, erityisesti Stevian ja sen johdannaisten osalta.
Viime vuosina Bio Mondo on luonut suoria ja epäsuoria yhteistyösuhteita Italian tärkeimpien biologisten ja perinteisten viljelytoimijoiden kanssa, mikä mahdollistaa yrityksemme tarjota asiakkailleen erittäin k...
KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU SUKLATEHDAS ROOMASSA
Leivonnaisliike Hansel ja Gretel on yksi Rooman parhaista käsityöleipomoista, joka tarjoaa käsintehtyjä suklaakonvehteja. Suklaakonvehtien täysin käsityönä valmistettu tuotanto erottuu käytettyjen raaka-aineiden hienostuneisuudesta ja laadusta, niiden muodon epäsäännöllisyydestä sekä valittujen yhdistelmien rohkeudesta. Mikä tahansa asiakas, joka etsii kä...
Historia: Bio Mondo, friulilainen yritys, joka perustettiin vuonna 2012 Danielan Favero tarpeesta korvata sokeri terveyssyistä, on todellisuus, joka alun perin keskittyi nollakalorisiin makeutusaineisiin ja Stevia-lehtien kaupankäyntiin; myöhemmin, kun markkinoista saatiin oikea tuntuma, päätettiin laajentaa hillojen, levitteiden, suklaan, karkkien maailmaan, aina hammastahnoihin, suuveden ja luon...
...Jälkimaku: kaakao, vanilja, suklaa, kukkaiset vivahteet ja kuivatut hedelmät
Herkullinen maku
SEKOITUS
Parhaiden tulosten saavuttamiseksi tarvitset paperifiltterin ja kahvia, joka ei ole liian hienoksi jauhettua.
Amerikkalainen jauhettu kahvimme on itse asiassa yhä suositumpi tuote jopa italialaisten asiakkaiden keskuudessa. Sekoite koostuu täysin Etelä-Amerikan arabica-kahvista, mikä antaa...
... ystäviksi, eikä edes aikuiset voi heille vastustaa!
Ylivoimainen maitosuklaa (kaakao: vähintään 31%)
Sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit. Saattaa sisältää pähkinöitä. Gluteeniton.
PERFEKTIONIN MAASTO YLI 60 VUOTTA. Romagnan sydämessä, alueella, joka on täynnä perinteitä ja gastronomista kulttuuria, Attilio Babbi perusti vuonna 1952 BABBI-makeistehtaan, joka keskittyi kartioiden, wafereiden ja puolivalmisteiden tuotantoon jäätelöalan mestareille. Yritys, kiitos täysin aitojen raaka-aineiden ja käytettyjen ainesosien tuoreuden, tuli nopeasti käsityöjäätelön mestareiden viitep...
Makeisteollisuus. Suklaan tuotanto. Suklaamunat. Meillä suklaan käsittely tapahtuu rakkaudella ja huolella, perinteitä ja laatua kunnioittaen, ja se kattaa kaikki suklaatyypit, maidosta tummaan, valkoiseen ja hasselpähkinään. Gambarotta srl suorittaa myös kolmansien osapuolten puolesta käsittelyjä: kaakaojauhe, tumma suklaa, gianduiot, suklaatorttu, suklaa, suklaakonvehdit, hasselpähkinäsuklaa, levitettävä suklaa, makeiset ja sokeri, suklaalevyt ja suklaamunat.
...Eco-Bio Alimentare
PRODUKTION tilauksesta (yksityinen merkki) luomutuotteista, makeista ja suolaisista, kolmannen osapuolen tuotantoyritys, joka toimittaa suurimmille luomumerkeille yli 30 erilaista luomutuotetta: viljapatukoita, siemeniä ja pähkinöitä, suklaapatukoita viljalla, jauhevalmisteita (kaakao- ja vaniljavanukas, kuuma suklaa, kakkuseokset), ruokosokerin pakkaus jne.
www.ecobioalimentare.com
https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/
https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
... kulutustavaroiden, erikoistuotteiden ja/tai huippulaatuisten tuotteiden hankintaan, jotka sijaitsevat koko kansallisella ja kansainvälisellä alueella, kuten elintarvikkeet, gastronomia, valmisruoat, lihatuotteet, leivonnaiset, vihannekset ja hedelmät, lihajalosteet, maitotuotteet, munat, öljyt ja rasvat, sokerit, suklaa, makeiset ja leivonnaiset, kahvi, tee, kaakao ja mausteet, kala, äyriäiset ja...
Sperandri on varmasti yksi Torinon kaupungin arvostetuimmista käsityömakeisliikkeistä. Se on erikoistunut ekstrudoidun gianduioton, käsin leikattujen klassisten creminojen ja pehmeän torroneen valmistukseen, käyttäen ainoastaan Piemonte IGP -pähkinöitä. Torinon suklaaperinteiden klassikoiden lisäksi valikoimassa on myös käsin koristeltuja pääsiäismunia, laaja valikoima pralineja, 50 % pähkinöitä s...
Shockino Mix Experience - Käsintehty Italiassa
Olemme artisan-suklaalaboratorio Italian sydämessä, Molise:ssa.
Kehitimme Mix & Match -praliinin ja valmistamme levitteitä, makeisia, suklaalevyjä ja paljon muuta.
Aloitimme projektimme vuonna 2015, ja saimme "Kunnian Maininnan ADI International Compasso d'Oro" -palkinnosta modulaariselle praliinille, joka palkitsee parasta kansainvälistä muotoilua...
Oasi perustettiin vuonna 1989 elintarvikeyrityksenä, joka on erikoistunut puolivalmisteisiin kuumien ja kylmien juomien valmistukseen HO.RE.CA-kanavalle (baarit, kahvilat, ravintolat, hotellit, catering). Päätuotteemme: ohrakahvi ja ginseng, jääpalat, kylmät kermat, frappé, sorbetit sekä niihin liittyvät mainosmateriaalit ja laitteet ilmaiseksi käyttöön.
Ideo Tecnica, vuodesta 1980, suunnittelee ja valmistaa koneita ja kokonaisia järjestelmiä suklaan ja kuivattujen hedelmien käsittelyyn, tarjoten ratkaisuja jokaisen asiakkaan, alan ja markkinan erityistarpeisiin.
Edistyksellisiä ratkaisuja suklaan ja muiden kuivattuihin hedelmiin ja kaakaohon perustuvien tuotteiden tuotantoon ja muotoiluun.
Tarjonta kattaa raaka-aineiden, kuten kaakaon ja kuivat...
Weataly on ilmentymä erittäin ammattitaitoisesta tiimistä, johon kuuluu suunnittelijoita, viestijöitä, luovia ihmisiä, markkinointiasiantuntijoita, käsityöläisiä ja italialaisia yrittäjiä, jotka ovat kehittäneet projektin, joka liittyy kykyyn viedä Italian kulttuurin monipuolisuus ja sen edustaminen maailmalle. Resurssien ja ammattitaidon keskittyminen italialaisessa Weataly-yrityksessä auttaa luo...