Cacio di Pienza -juuston tuotanto on perinne, jolla on hyvin vanhat juuret, ja se on siirtynyt sukupolvelta toiselle nykypäivään asti. Maitotuottajat ovat kokoontuneet Cooperativa di Cotignanossa, käyttäen ja säilyttäen tyypillisiä käsittelymenetelmiä: maidon hankinta erityisillä aromeilla, joita antavat Val d'Orcian laitumien tyypilliset yrtit, hienostuneet kypsytysmenetelmät ja ennen kaikkea eri...
... mantelitaikinaa tai marsipaania, jota kutsutaan myös kuninkaalliseksi taikinaksi (koska se on kuninkaan arvoista!).
Yksi melko yleinen juoma, joka valmistetaan näistä maukkaista siemenistä, on mantelimaidosta, joka on herkullista ja ravitsevaa, ja se on täydellinen korvike lehmänmaidolle vauvoille, jotka kärsivät laktoosi-intoleranssista, tai niille, jotka noudattavat vegaanista ruokavaliota.
Mantelimaidosta sekoitetaan usein orzataa, joka sen sijaan on makea juoma, joka perustuu bensoiniin.
...30 kuukautta kypsytetty Parmigiano Reggiano on makujen tiivistymä, mureneva ja rakeinen, voimakkaalla aromilla.
Sen ominainen maku tekee siitä voiton makunystyröille.
Pitkä kypsymisaika tekee siitä erittäin helposti sulavan ja ravinteikkaan tuotteen, joka sopii laktoosi-intoleranteille ja pienille lapsille.
...kattaa koko Italian alueen ja mahdollistaa tarkan ja ajantasaisen toimituspalvelun, joka takaa tuotteiden maksimaalisen tuoreuden. Laktoositon - niille, jotka rakastavat hyvinvointia tinkimättä mausta. Laktoositon mozzarella säilyttää laadun ja luonnollisen herkullisuuden, ja se on helposti sulavaa myös laktoosi-intoleranteille tai niille, joilla on vaikeuksia sen sulattamisessa. Pakastettu...
... allergiat, siitepölyallergia, laktoosi-intoleranssi, heinänuha, lateksi-allergia, lemmikkieläinten karvojen allergiat, allerginen yskä, anafylaktinen sokki. Koulutus: Lääketieteen ja kirurgian tutkinto Rosario National Universitystä (Argentiina). Erikoistunut allergologiaan Navarra University Campusissa (Espanja). Täydentää koulutustaan työskentelemällä South Florida Universityssä, Tampassa (USA) ja Royal Brompton Hospitalissa Lontoossa (Iso-Britannia).
Olemme geneettisten analyysien laboratorio, joka on erikoistunut ruokaintoleranssitestien, gluteeni- ja laktoosi-intoleranssitestien sekä räätälöityjen geneettisten ruokavalioiden toteuttamiseen, jotka on suunniteltu asiantuntevien ravitsemusterapeuttien toimesta. Olemme päättäneet luoda hyvinvointiin ja psyykkisen ja fyysisen tasapainon palauttamiseen liittyviä ratkaisuja ja palveluja. Kaikki...
...jotka ovat helposti sulavia vähäisen hiilihydraatti-, laktoosi- ja natriumpitoisuuden ansiosta. Estää luu- ja hammassairauksia, verisuonisairauksia sekä syöpäsairauksia, erityisesti paksusuolen syöpää. • Maitohappo-intoleranteille: Monet intolerantit, lapset ja aikuiset, juovat meidän maitoamme ilman negatiivisia reaktioita. • Jäätelöbaarit, konditoriat ja ravintolat käyttävät sitä jäätelöiden, leivonnaisten, erikoisruokien ja pääruokien valmistamiseen lihasta ja kalasta. • Kahvilat valmistavat ensimmäisen ja ainoan 100 % luonnollisen ja italialaisen bufalakappuccinon.