Italia, Biancavilla
Oliiviöljytehdas Cuscunà, joka perustettiin vuonna 1904, on toiminut öljyalan parissa neljässä sukupolvessa. Meillä on useita oliivitarhoja Etna-vuoren rinteillä, suojellulla alkuperäalueella. Olemme ketjuyritys ja seuraamme kaikkia tuotteen käsittelyprosesseja. Viljelystä, sadonkorjuusta, puristamisesta pakkaamiseen. Oliivitarhamme sijaitsevat Sisiliassa seuraavilla alueilla, Etna-vuoren rinteill...
Portfolio (8)
Italia, San Vito Dei Normanni
... ollut vuosikymmenten ajan brindisino-artisokka, herkullinen sellaisenaan tai säilötty suolaliemessä tai öljyssä. Vuosien varrella olemme päättäneet omistautua intohimoisesti myös muille tuotteille: kesäkurpitsat, munakoisot, tomaatit, sienet, oliivit ja muut vihannekset. Säilykkeemme ovat tulosta intohimoisesta työstä pelloilla, maalaisten taitavien käsien ansiosta, jotka pystyvät...
Italia, Imperia
Giuseppe Calvi & C. srl on vanha öljyalan yritys, joka perustettiin vuonna 1921 Giuseppe Calvin toimesta ja jota nykyään johtavat Gianni ja Luca Calvi yhdessä pienen mutta pätevän yhteistyöryhmän kanssa. Pääkonttori sijaitsee aina osoitteessa 56 via Garessio, Imperia Onegliassa, kun taas yrityksen öljymylly sijaitsee Pontedassiolla, oliivilehtojen keskellä Oneglian laaksossa. Yrityksemme strat...
Portfolio (44)
Italia, Palagonia
... mulperista. Tyypilliset sicilialaiset säilykkeet, pateet, pastakastike tai alkupaloille, öljyssä säilötyt sienet, mustat oliivit, vihreät oliivit, parsat, kaprikset, kuivatut tomaatit, artisokat. Sicilialaiset granitat ja jäätelöt: Granitat kaikilla mauilla, sitruuna, manteli, pistaasi, mulperi, suklaa, appelsiini, granaattiomena, viikunoita, hasselpähkinä, mansikka jne.
Portfolio (55)
Italia, Scafati
... Kampanian alueelta - Mozzarella- ja ricotta-juustoa (bufalo- tai lehmänmaidosta) - Kylmäsavustetut lihat (kinkku, salami, speck, pekoni, myös aromimaustettu) - Oliivit ja oliiviöljy - Kaprikset - Hienot keksit (myös luomutuotantoa)...
Italia, Fondi
...MEDITERRANEAN KASTIKKEET VALMIINA KÄYTTÖÖN Idea Luoda "valmiita kastikkeita" valmistamaan hetkessä suosituimpia ruokia Välimeren rannikkokohteista, kuten: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Keitot, Soseet ja Polenta. Perinne Käyttää vain Välimeren keittiön vanhimpia raaka-aineita, kuten: Välimeren kalastus FAO 37, Itrin EVO-öljy (lt), Pachinon Datterino-tomaatti, Gaetan mustat oliivit...
Suositut maat tälle hakutermille