...Meidän munakoisomme, jotka ovat aidosti sisilialaisia, valmistetaan käsityönä, viipaloidaan, maustetaan tuoksuvalla paikallisella oreganolla, valkosipulilla, ripauksella chiliä ja säilytetään yksinomaan ekstra neitsytoliiviöljyssä.
Palma-maatilat on erikoistunut yrttien tuotantoon ja sijaitsee Cilenton kansallispuiston porteilla. Aromaatit ovat intohimo, mutta eivät vain niiden tuottajille: oreganolla, salvialla, mintulla, laakerinlehdellä... jokaisella aromaatilla on erilaisia ominaisuuksia: maku voi olla makea, karvas, mausteinen tai hienovarainen. Joka tapauksessa, pöydässä, yrtillä voi olla suuri merkitys. Monet niistä...
... lannoitus, jossa käytetään maan alle käännettyä härkäpapua riviväleissä, sekä vähäiset käsittelyt, jotka on suunniteltu luomuviljelyyn, ovat innovatiivisen työskentelymme perusta. Saatavat tuotteet ovat: Viini, Extra Virgin -oliiviöljy, Hunaja, Appelsiini-, sitruuna- ja mandariinimarmeladit, Kuivattujen tomaattien, artisokkien, mustien ja vihreiden oliivien pateet, Mausteet oreganolla, rosmariinilla, sitruunalla, appelsiinilla ja valkosipulilla, jotka perustuvat extra virgin -oliiviöljyyn. Montalbano-maatilat ovat olleet olemassa sukupolvien ajan alueella, jolla on suuria mahdollisuuksia.