...Pölynkeräin, jossa on likaisen ilman sisäänotto suppilossa, ruuvikuljetin ja pyörivä venttiili, pussien poisto ylhäältä
Pulco Air NTC -pölynkeräin on kuiva suodatusjärjestelmä, jota käytetään laajan saastuttavien aineiden käsittelyyn. Sen asennus mahdollistaa laajan valikoiman saastuttavien aineiden käsittelyn. Likainen ilma pääsee suppiloon suoraan, kun taas suodatettu jauhe purkautuu...
...Tämä aito ja luonnollinen mauste on voimakkaan ja intensiivisen tuoksun omaava sekä hienostuneen makuinen. Kuiva maaperä ja Sisilian aurinko antavat tälle mausteelle erityisen voimakkaan aromin. Keräyksen ja huolellisen valinnan jälkeen kesäkuussa, kun kasvi on saavuttanut kukintavaiheen, oreganot kuivataan pimeissä ja hyvin ilmastoiduissa paikoissa ylösalaisin, käsin irrotettuna, siivilöidään...
...Rypälelajike: 100% Negroamaro. Tuotantoalue: Salento, Brindisin ja Lecce'n maakuntien välillä. Saatu Negroamaro-rypäleiden käymisestä teräksessä, se on kuiva ja pitkäkestoinen maultaan.
Tuoksussa nousee esiin punaisia hedelmiä, kuten viherherukkaa, mustaa mulperia, mustikkaa ja kirsikkaa sekä Välimeren pensaiden balsamisia vivahteita.
Tanniinien rakenne, joka ei ole liian hallitseva, antaa sille hyvän monipuolisuuden yhdistettäessä kypsytettyihin leikkeleisiin ja keski-ikäisiin juustoihin, lihapohjaisiin pääruokiin sekä sekä valkoisiin että punaisiin kastikkeisiin ja paistettuihin lihoihin.
...YALODÉ, kolmikerroksiset tabletit, jotka on valmistettu patentoidulla teknologialla parantaakseen aktiivisten komponenttien vakautta, on kaava, joka sisältää: korkean ja keskitason molekyylipainon hyaluronihappoa, luonnollisia ceramideja, koentsyymi Q10, bioaktiivista piitä (ortosilikaattihappo, joka on kompleksoitunut koliinin kanssa), resveratrolia, kuiva uute, joka on titrattu boswelliasta...
...Rypälelajike: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Väri: rubiininpunainen, violetteja vivahteita ja ikääntyessään granatin suuntaan | Tuoksu: erittäin elegantti viini. Aistitaan hedelmäisiä aromeja, kuten mustikkaa ja karhunvatukkaa, hienostuneita paahteisia ja vaniljaisia nuotteja | Maku: suussa viini on kuiva, lämmin ja täyteläinen. Tanniinit tuntuvat, mutta pehmeästi, kiitos barrique-kypsytyksen.
RUOKAPARIT: Erinomainen viini paistettujen lihojen kanssa, erityisesti sian, lampaan ja vuohen. Sopii hyvin riistalle. Myös miettimiseen tarkoitettu viini.
...Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Saavuttuaan kolmannelle sukupolvelle tuottajina, poika Michele ja isä Gleni ovat muuttaneet perinteisen perheviinitilan modernin ammattimaisuuden kriteerien mukaiseksi yritykseksi, tuoden mukanaan tuoreita ideoita ja uusia aloitteita. Ajan myötä hankitut arvokkaat kokemukset, tutkimus ja kokeilut viinitarhassa ja kellarissa ovat mahdollistaneet yritykselle kiitettäviä tuloksia viiniensä laadussa.
...Vaaleankeltainen väri kultaisilla heijastuksilla, kukkainen aromi, jossa on mausteisia vaniljan vivahteita. Kuiva maku, miellyttävän raikas ja kestävä. Yhdistelmät: Ihanteellinen aperitiivina, valkoisen lihan, kalapatojen, merisiilien ja äyriäisten, ostereiden kanssa.
... jätteiden keräämiseen, yksi uunille ja yksi pinnalle.
Siinä on toinen kromattu teräksinen ritilä, joka voidaan laittaa teräspinnan tilalle grillaamista varten sen sijaan, että kypsennetään pinnalla. Tämä ratkaisu mahdollistaa myös lintujen tai erittäin rasvaisten lihojen kypsentämisen.
Kaasukäyttöinen laite kuiva- tai öljykypsentämiseen.
Rakenne ruostumatonta terästä AISI 304.
Tasainen...
Rakkaus Italiaa ja sen suurta ruokaperinnettä kohtaan konkretisoituu rikkaassa ja huolellisessa valikoimassa kotimaamme gastronomisia erikoisuuksia. Parhaat juustot, tunnetuimmat leikkeleet, öljyt, viinit ja makeahapotetut etikettit, Pasta, kuiva tai tuore, Välimeren ruokavalion kuningatar, aina Mozzarella di Bufala Campana, joka valloittaa teidät herkullisella makuunsa. Laaja valikoima tuotteita...
... pintakäsittelysektoreilta ja kansainvälisten vaatimusten innostamana ekologisesti vähävaikutteisten teollisten tuotteiden suuntaan, International Chips patentoi ja esittelee vuonna 2008 PROGETTO ECOS -teknologian, joka mahdollistaa kuiva massavibrointipintakäsittelyn kaikentyyppisille materiaaleille.
Paganella on erikoistunut intermodaaliseen kuljetukseen, varastointiin ja logistiseen konsultointiin. ISO-sertifioituna sillä on organisaatio, joka kattaa koko Euroopan alueen. Se tarjoaa kuljetuspalveluja irtotuotteille, nesteille ja kaasuilla, pakattuna ja lavetettuna, sekä varastointipalveluja (verotuksellista ja tullivarastointia) pakatun ja irtotavaran varastoinnissa omissa SQAS-sertifioiduis...
... linjaa (kypsä, kuiva, rasvainen, sekaiho ja erityisongelmat), joiden tuotteita voidaan yhdistää toisiinsa maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi ihotyypin mukaan. Ja on myös SeaStem-linja, joka sisältää leväsoluja, jotka nuorentavat ihoa nopeasti ja luonnollisesti. Hiustenhoitoon olemme kehittäneet OPTIMAKERin, joka on omistettu yleisimpiin päänahan ja hiusten ongelmiin: hilse, hiustenlähtö...
Tecnoeuropa on perustanut koneidensa suunnittelun ja rakentamisen kolmeen perusominaisuuteen: KOMPONENTTIEN LAATU, KÄYTÄNNÖN HELPPOUS ja TEHOKKUUS suorituskyvyssä. Laatu: Kaikki käytetyt komponentit ovat korkealaatuisia, valmistettu kestäviä ja suorituskykyisiä materiaaleja käyttäen. Kaikki pumput ovat messinkipäisiä ja niissä on keraamiset männät, sähkömoottorit IP 55 lämpösuojalla, kuiva...
...Studio ja koneiden sekä laitteiden rakentaminen tuoreiden, kuiva-, täytettyjen, raviolien, agnolottien, gnocchien, chickien, malfattien jne. pastatuotantoon.
Pastakoneet, ekstruuderit, taikinapainot, taikinan kaulimet, raviolikoneet, gnocchikoneet ja muita pastatuotantokoneita 5–200 kg/h.
Automaattiset pastakeittimet ja keittostatiot nopeaa pastaravintolatoimintaa varten.
Koneet, laitteet ja varusteet paikallisten tai etnisten tuotteiden, kuten sebadas, empanadas, pierogi tai vastaavat, valmistukseen...
Pastörointi-, esikeitto- ja kuivauslaitteet suunniteltu asiakkaan tarpeiden mukaan.
KONDENSOITUMISPISTE PAINEILMAN LAATU
UUSI INSTRUMENTTI PAINEILMAN LAADUN MITTAAMISEEN ISO 8573 KUIVA ILMA TARKKUUSPAINEMITTAIMET JOPA 1000 BAR
MITTAUSLAITTEET TEOLLISUUTEEN JA TYÖPAIKOILLE
MULTIMEDIA-LAITTEET, KUTEN ÄLYPUHELIMET TAI TABLETIT
LÄMPÖTILA KOSTEUSDATALOGGER PAINEEN MITTAUS
SOVELLUS RÄÄTÄLÖITY MAINONTAA VARTEN ANDROID-LAITTEILLE.
TARKKUUSMEKANIIKKA
UUSI TEKNOLOGIA...
... riippuu monista tekijöistä: rakennusmateriaalista (emme myy alumiinituotteita, koska ne ovat liian herkkiä ja naarmuuntuvat helposti), viimeistelyn laadusta (suuri osa manikoistamme on taattu 10–30 vuodeksi), käytetystä puhdistusmenetelmästä viimeistelykalvolla (älä KOSKAAN käytä hankaavia aineita tai liuottimia puhdistuksessa, riittää kuiva tai kostea liina vedellä!), ympäristöolosuhteista...
... • Korkea jäykkyys indeksointiryhmän (A AKSELI) lukitusjärjestelmän ansiosta • Lähes huomaamaton lämpödrift • Mahdollisuus asentaa öljyjäähdytysjärjestelmä tai kuiva työskentelyjärjestelmä • Koneen mukauttaminen asiakkaan erityistarpeisiin KOUTUS Meidän teknikkamme hallitsevat kohdennetut ja henkilökohtaiset koulutuskursseja aiheista: Koneiden toiminta ja käyttö asennuksen aikana ja myynnin jälkeen; Numerohallinnan ohjelmointi, Siemens ja Fanuc.
...CMA srl valmistaa koneita ja laitteita tiiliteollisuudelle. Suunnittelemme, valmistamme ja toteutamme kokonaisia linjoja tiilien ja/tai laattojen tuotantoon. Vastaamme raaka-, kuiva- ja paistettujen tuotteiden käsittelyn valvonnasta ja automaatiosta. Rikas kokemuksemme takaa laadun, luotettavuuden ja tuloksen. Uusien asennusten lisäksi tarjoamme myös käytettyjä ja kunnostettuja koneita. Etsimme...
DVP valmistaa pumppuja ja kompressoreita tyhjötuotantoon eri sovellusaloille: kuiva pyörivä pumppu ja kompressori, voideltu pyörivä pumppu, öljykylpyyn perustuva pyörivä pumppu, sivuvirtausturbiinit, heiluripumput ja -kompressorit, lobe-pumput sekä tyhjötuotantoyksiköt.
Kuivat tyhjöpumput voivat toimia jatkuvasti vain puhtaalla ja kuivalla ilmalla. Toisin kuin muut pumpputyypit, nämä voivat...
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, omistaja Cav. Aldo Cozzi, on jo usean vuoden ajan ollut kansallisen ja kansainvälisen markkinan huipulla lyhyiden ja pitkien pastakoneiden valmistuksessa ja myynnissä, tuoreiden, kuiva-, pastöroitu-, pakastettujen ja muiden vastaavien tuotteiden, kuten raviolien, cappellettien, tortellinien, gnocchien jne., valmistuksessa, sekä erityisten ja tyypillisten...
Ice Group on yritys, joka keskittyy uudenlaisen jään käsittelyn ja tuotannon tutkimiseen, ei vain jäähdytysvälineenä, vaan myös juoman esteettisenä osana. Olemme johtava elintarvikkeiden jäätuottaja Roomassa ja sen ympäristössä. Tuotamme erilaisia jäätyyppejä, kuten: Ice Ball, Kuutiot, Mojito Nugget, Chunk, Kuiva Jää, Gourmet Jää. Vesi, jota käytämme jäämme valmistuksessa, on puhdistettu...
Altamuran alueella, Apulian ja Lucanian rajalla, vihreässä Murgian alueessa, valmistetaan PASTA JESCE -pastaa, joka on pääasiassa käsityönä valmistettua. Huolellinen ja tarkka valinta raaka-aineista, jotka kaikki ovat kansainvälisesti sertifioituja, antaa makua ja laatua pastallemme. Käytämme pitkää kuivausprosessia, joka vaihtelee 12:sta 18:een tuntiin, alhaisissa lämpötiloissa, jotka vaihtelevat...
Vuonna 1928 Romagnan sydämessä perheyrityksenä perustettu CANTINA CAVALLI on kehittynyt yhdeksi alan suurimmista yrityksistä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Edistyksellinen viinintuottaja, joka käsittelee 40.000.000 litraa viinituotteita kolmessa 40.000 m²:n viinituotantolaitoksessa, hyödyntää 400 maatalousyritystä, jotka toimittavat sille rypäleitä ja mehuja erilaisten tuotteiden tuott...
Medici Ermete & Figli:llä on pitkä historia ja vankka kokemus viinin ja kuohuviinin tuotannosta viinitarhoilla ja kellarissa. Perheessä intohimolla jatkettu toiminta on saavuttanut jo neljännen sukupolven, ja se tarjoaa arvostettua tuotantoa, joka on tunnustettu ja viety tärkeimpiin viinikauppoihin ja parhaisiin ravintoloihin ympäri maailmaa. Kellarin ylpeys on toscanalainen sangiovese, mutta vali...
Pasta Vera syntyy maatalouskokemuksesta ja intohimosta laadukkaita tuotteita kohtaan. PASTA VERA on suljetun tuotantoketjun pasta, mikä mahdollistaa täydellisen hallinnan tuotantoprosessista: italialainen durumvehnä tuotetaan konsernin omilla tiloilla. Käytetään 100 % italialaista, ei-GMO siementä. Raaka-aineen alkuperän ja laadun takuu sekä tuotantomenetelmät säilyttävät ehjinä paitsi aistinvarai...
Montecorvino Rovellassa on pastatehdas, ei kovin suuri, joka on jo vuosia pitänyt laatua taistelun ja voiton välineenä globaalilla markkinalla. Joten, laadukas kampanjapasta ei ole vain gragnanese-tuotantoa. Picentini-alueella, vain muutaman kilometrin päässä Pontecagnanosta, sijaitsee tehdas, jossa intohimo ruokaan ja omistautuminen työlle ovat aina olleet ainoat punaiset langat, jotka mahdollist...
Valitsemme parhaat viinitilat Italiasta jakamaan parhaita italialaisia viinejä sekä Italiassa että ulkomailla. Tämä on Volespò wine-foodin tavoite: etsiä parasta made in Italy -tuotantoa ja tarjota sitä asiakkaillemme. Huolehdimme ja etsimme yksityiskohtia, emmekä jätä mitään sattuman varaan, sillä viinin arvo, jota on tuotettu ja nautittu tuhansia vuosia, saa muotonsa jokaisessa yksittäisessä las...