...Bio Rosso on tuorejuusto, joka on valmistettu luomumaitosta.
Työstö noudattaa luonnollisesti kaikkia sertifiointielimen antamia ohjeita, jotka valvovat tuotantoprosessin kaikkia vaiheita aina tuotteen lopulliseen kaupallistamiseen saakka. Käytetty maito on täysin puhdasta lampaanmaitoa.
Bio Rosso, joka on kypsytetty 15/20 päivää, käsitellään kuorensa kanssa luomutomaattiliha-konsentraatilla, ja se on muodoltaan kulhomainen, painoltaan noin 1,500 kg.
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
...Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Francia Latticini S.p.A - Sonninon tehdas
Sonninon tehtaalla, joka on toiminut vuodesta 1987, valmistetaan: lehmän mozzarella, ricotta, voi, tuorejuusto ja mozzarella Zarina.
Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinian tehdas
Pontinian tehdas on yrityksen ensimmäinen tehdas, jossa valmistetaan bufala-mozzarellaa, ricottaa ja bufalavoi; se kuuluu Campania DOP bufala-mozzarella -yhdistykseen.
Francia...
Erikoistunut elintarvikekastikkeiden tuotantoon, erityisesti DOP-pestoon, olemme olleet markkinoilla 60-luvulta lähtien. Into ja perinne ovat yrityksemme filosofia. Valmistamme tuoreita kastikkeita luonnollisista ainesosista eri muodoissa, sekä annospakkauksissa että kiloittain. Olemme IFS-sertifioituja ja toimittajia Coop Nord Ovestille, Coop Adriaticalle, Conadille, PAC 2000:lle ja koko Basko-ry...