... huolehtii sianlihan teurastuksesta, käsittelystä ja kaupasta, taaten aina tuoreen ja aidon valikoiman. Tuotteisiin kuuluvat: tuore ja pakastettu sianliha, makkaroita, kinkkuja, salamia, zamponea, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
... teollisuusrakennukseen, joka on kunnostettu yhteisön ohjeiden mukaisesti. Vuodesta 1999 lähtien tuotanto- ja myyntirakennus on voinut hyödyntää tiloja ja laitteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Toimistojen aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–12.00 ja 13.30–18.00. Myymälän aukioloajat ovat maanantaisin klo 15.30–19.30 ja tiistaista lauantaihin klo 09.00–12.30 ja 15.30–19.30.
... odottaen terveysministeriön hyväksyntää. Meillä on kaksi patenttia: Coccia-leikkaus, jossa ei ole reisilihasta, ja Guanciamia, ensimmäinen pyöreä, ei-kääritty guanciale. Lisäksi meillä on Slow Food -presidio, La susianella, tuote, jota valmistivat etruskit, alueemme ensimmäiset asukkaat, La Tusciassa. Valmistamme 136 tuotetta, jotka ovat korkealaatuisia ja perinteisen makuisia, koskaan itsestäänselviä...
Barbieri Enzo -yritys on erikoistunut kinkkujen tuotantoon ja kypsyttämiseen, ja se on liitetty Parma-kinkku -yhdistykseen. Barbieri Enzo sijaitsee Langhiranossa, Parmassa, osoitteessa Case Schianchi 8.
Toimintoihin kuuluu:
kinkkujen tuotanto
kinkkujen kypsyttäminen
kinkkujen pakkaaminen
kinkkujen myynti
kinkkujen toimitus
lihatuotantolaitokset
kinkkutehtaat...
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä, jotka pystyvät tyydyttämään jopa vaativimmat makumieltymykset.
... ilmastossa tuuletetuissa tiloissa. Koko prosessi mahdollistaa markkinoille tuotteen tarjoamisen, jolla on korkeat laatuvaatimukset. Kaikki Monica & Grossin lihatuotteet ovat allergeenittomia, GMO-vapaita ja ne sopivat keliakiaa sairastaville kuluttajille. Markkinoilla lihatuotteet esitetään eri brändeillä, jotka tunnistavat tuotetyypin Monica & Grossin brändin alla.
... ainesosia, mutta kaikki ovat korvaamattomia, kuten aikojen resepteissä. Pitkä kypsytys päivä päivältä "oikealla etäisyydellä" antaa ainutlaatuisen tuoksun ja maun suolaamisen ja käsin sitomisen avulla. Päivittäiset laatuvalvontakontrollit, pakkomielteinen huomio erinomaisuuden hoitoon, korkealaatuisten italialaisten jalojen lihavalintojen yksinoikeus. Arvokkaat ainesosat, joita lisäämme joka päivä...
Italian markkinoiden johtava IGP-sertifioidun mortadellan tuottaja.
Eksklusiivinen ja sertifioitu laatu, aito mortadella valmistettu bolognalaisen perinteisen reseptin mukaan - Sertifikaatit VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Gluteeniton mortadella. Brändit: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Vienti ympäri maailmaa.
...jotka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, syntyvät käsityömenetelmistä, jotka ovat peräisin sukupolvien oppeista. Uusi tilan laboratorio CE-merkinnällä mahdollistaa perinteiden ja innovaatioiden yhdistämisen, tarjoten hygienisiä ja terveydellisiä takeita tinkimättä aidoista mauista.
...Rondanini on yli 95 vuoden historiansa aikana muuttunut yksinkertaisesta lihatuottajasta todelliseksi elintarviketeollisuudeksi. Innovaatio prosessissa tuotantotekniikoissa sekä nykyaikaisten viipalointiin ja pakkaamiseen liittyvien laitteiden käyttöönotto ei ole lainkaan vaikuttanut yrityksen sitoutumiseen perinteisiin resepteihin, jotka ovat tuoneet sille menestystä myös ulkomailla. Tästä syystä Rondanini tarjoaa asiakkailleen tuotteen, joka on teollinen, mutta jolla on erinomaiset aistinvaraiset ominaisuudet ja erittäin korkeat laatuvaatimukset, mutta myös tunnistettava "vanhan ajan maku".
... neuvomaan asiakkaita tavaroiden valinnassa ja kuormauksessa. Jotta tavarat voidaan vastaanottaa suoraan omaan myymälään, baariin tai ravintolaan, tilaus on lähetettävä faksilla, puhelimitse tai sähköpostitse. Toimituspalvelu on päivittäinen, täsmällinen, ilmainen ja se toteutetaan jäähdytetyillä ajoneuvoilla. Agenzia Lombarda järjestää kansainvälisiä lähetyksiä ...
...tekevät jokaisesta tuotteesta äärimmäisen maukkaan ja herkullisen; sianlihan käsittelyperinne on kolmen sukupolven ikäinen. Markkinoiden huomioiminen, erityinen huolenpito laadusta ja kypsytyksestä, aitous sekä nopea ja tarkka palvelu ovat vahvuutemme.
... tiukkaan huoleen toimittajien ja raaka-aineiden valinnassa.
Pama tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka jakautuvat: kinkkuihin, leikkeleisiin ja juustoihin. Käytännön taito ja huolellisuus kaikissa tuotelinjassamme ovat auttaneet Paman tiimiä ymmärtämään, että mikään tulos ei ole sattumaa, vaan tieto, havainnointi ja kokemus ovat keskeisiä korkealaatuisen tuotteen saavuttamiseksi.
PAMA:n...
Cipressi in Chianti nasce a Radda in Chianti , borgo medievale rinomato per la produzione del vino Chianti Classico, in provincia di Siena, dove trova il suo fondamento etico e professionale nel rispetto della tradizione dei prodotti alimentari artigianali toscani. L’attività inizia in un piccolo locale a ridosso delle antiche mura medievali di Radda in Viale Venti Settembre, qui avviene la lavora...
Yli sadan vuoden kokemuksella, jota olemme siirtäneet eteenpäin viiden sukupolven ajan, toimimme sianliha-alalla huipputeknologisessa laitoksessamme. Ammattitaitoisten työntekijöidemme ansiosta takaamme parhaan laadun. 100 % ITALIALAINEN TUOTE. Herkullinen maku makkaroissamme ja lihassamme on kuuluisa:...
ITALIALAISET LIHATUOTTEET LÖYDÄT MEILTÄ TUKKU- JA VÄHITTÄISMYYNNISSÄ PARHAISTA DOC- JA IGP-LIHATUOTTEISTA JAKELU JA TOIMITUS KAIKKIALLE ITALIAAN TUONTI JA VIENTI PARHAISTA JUOMISTA KUTEN COCA COLA, RED BULL, MONSTER, FANTA, SPRITE, HEINEKEN, MORETTI, CERES JA MONIA MUITA TUOTTEITA AMMATTITAITO PALVELUKSESSANNE...